Dostum fiyatlamayı yaparken doları spot mu referans mı alıyorlar fark eder.
Printable View
Devlet Tahvil faizleri cok yukseldi. Bunu iceren fonlara giris yapılabilir mi? Getiri saglayacagıni dusunuyorum.
Daha once boyle bir donem olmustu.
Ne dersiniz?
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum kuru buradan alıyorlarsa https://www.tcmb.gov.tr/kurlar/kurlar_tr.html tamam, yok almayıp gece spottan hesaplıyorlarsa yanlış yok. Bunu ben bilemem. Fon yöneticisi bilir.
erken daha o yatırım için
Yok ya olmuyor, dönüp dolaşıp yine hsyf'ye çıkıyor bütün yollar uzun vadede. :) Ya mevduata koymak lazım parayı ya hisse senedi fonlarına arası yok bence.
Para piyasası fonları banka faizinden bile daha az getiriyor şu anda. Para piyasasının bir tık üstü suc, sua, sub fonlarından stopaj düşünce aynı hesaba geliyor hemen hemen. orta riskli opb kaymak gibi fon aslında ama endeks yeşil ise getirisi var. abisi oph varken neden opb alayım ki o zaman? uzun vadede getiri törpülenmiş oluyor stopajı da cabası. "Bundan sonra piyasa düşer" öngörümüz varsa opl biçilmiş kaftan ama piyasa yatay giderse opl de eksi yazıyor.
"Ne şiş yansın ne kabap" fonu olarak nnf var ama o da yatay piyasada çok pis sıvıyor...
Kafalar karışık yani anlayacağınız... Tüm parayı naturelgaz halka arza bağladım. Biraz daha seyredicem piyasayı ve yine kürkçü dükkanı hsyf'ye geri döneceğim gibi :))
PPF - AZİMUT PORTFÖY AKÇE SERBEST FON
bu yeni çıkmış herhalde ,ilginç
Merkez Kur % + 0,61