... ya da biz niye tartışıyoruz ya!!?; herkes nasibini yer.. tamam, siz haklısınız.. Benim, akşam yediğim bol kekikli ve naneli tarhana çorbası halüsinasyon görmeme sebep olmuş olabilir.. Yazdıklarımı yok sayınız.. Af buyrunuz.. Sağlıcakla kalınız..
Printable View
Hisse uzun zamandır toplandı ve tahta sahipli bence, tahtacı yapacağı hamlelere engel olabilecek ya da zorluk çıkartma ihtimali olabilecek günlükçü traderları uzak tutmak için bilinçli bir şekilde brüt takasa soktu hisseyi bence,
Bölünme devam ederken ilk birkaç gün geçip tereddüt edenlerin rüçhanlarını da aldıktan sonra veya ilk gün bile olabilir şöyle güzel bir iki kap gelse (mesela çok yüksek rakamlı olacağını tahmin ettiğim Turkcell anlaşması) güzel olmaz mı? En azından bu ihtimali gözardı etmemek lazım bence. Şirketin özellikle son aylarda bu kadar ketum olması, hiçbir haberi paylaşmamasının bir zamanlama hedefi nedeniyle olduğunu düşünüyorum. Bu sadece tahmin yanılıyor olabilirim ama düşündüğüm şekilde gelişmeler olursa hem hissede hem de rüçhanlarda acayip hareketler görebiliriz. Rüçhan fiyat marjları hisse gibi değil malum, bölünme sürecini merakla takip edeceğim.
burada bahse konu ne işi olduğu değildi.. İş şimdi, "öyle mi değil mi"ye mi evrildi!?
sizinle aşık atmayacağım kardeşim.. herkese bol kazançlar.. herkesin aklı kendine..
Sayın Kürşad, sizinle aynı bakış açısına sahip olduğumu düşünüyor ve sizi takdir ediyorum; rakamlarda boğulmadan.. büyük resimci..
Borsada maliyet en önemli faktörlerden biri malum, elimde güzel maliyetli lotlarım varsa ve Karel tahtacısı yukarıdaki mesajımda bahsettiğim şekilde hareket ederse onun kazandığı gibi ben de kazanırım gayet te güzel olur,
Bu fiyatlardan yeni hisse almak kolay değil dediğiniz gibi cesaret ister ama hisse de o kadar çok haber ve gelişme birikti ki yaşanabilecek olumsuzluklar çok uzun sürmez diye düşünüyorum ama hiç kimseye al, sat veya tut diyemem, açık söylemek gerekirse maliyet açısından benim tuzum kuru o nedenle yazdıklarım herkesin yatırım vadesi, mantığı ve sabır katsayısı ile örtüşmeyebilir. Karel de vadesi uzun olan ve sabırlı olanlar için çok uzun bir yol var ama bu yolculuk mutlaka yıpratıcı olacaktır.