Kapalı hesaptaki bir paylaşımı burada paylaşmak yasal mı etik mi
Printable View
Kapalı hesaptaki bir paylaşımı burada paylaşmak yasal mı etik mi
Bence, long-yükselen piyasada viob yapmak akıllıca değil.Onun yerine güzel hisseler almak çok daha rahat kazanca sebep olur.
Viob kaldıraç 7 gibi...Yok MC yok teminat vs. diyerek hayatı zehir etmenin anlamı yok.
Ama orta vadeli( 1-2 aylık) short piyasasında MAKUL KALDIRAÇLA,max. riski hesaplayarak poz. alınabilir.KATMERLİ KAZANÇ oluşur.Hisseler değer kaybedip ucuzlarken,sizin paranız artıyor.
Sistem -ms algortima vs..ne olursa olsun VİOBDA TRADE EDEREK zengin olan kimse görmedim.Kendim dahil neredeyse tanıdıklarımın %95 i battı...
Veya yine short olmak koşuluyla mesela 800-900 puanlık bir getiri imkanı varsa bu da değerlendirilebilir.Tabi SHORT poz. tam güvenmek için KUSURSUZ DÜŞÜŞ için pek çok koşul olmalı(yılda 3-4 kere)...
ÖZETLE:),bana göre viob, SADECE SHORT VEDE ORTA VADE -AZ KALDIRAÇ ile yapılmalı..
AMA EN GÜZELİ HİÇ BULAŞMAMAK...90-90-90 kuralı burada da işler.
Yatırımcıların %90 ı, 90 günde sermayesinin %90 nını kaybedermiş(kaldıraçlı piyasada)
Paylaşın merak ettik
EBEBK hissesini 24 ekimde fiyat 44.50 iken; ''Bu hissenin 6 ay sonrasını merak ediyorum ''demiştim.
Burada bazen hisselerden bahsedildiği gibi...
Neyse şuanda bu hisse 53.60 ta...ve tam %20.05 prim yapmış...
Buradaki arkadaşların etkilenmeyeceğini-kendi araştırmalardan sonra karar vereceklerini bildiğim halde,eğer olur da cereyan alıp etkilenen olmuşsa:)...Bundan sonraki hareketi hakkında yorum yapmadan %20 kar yaptığı için,kimseyi olumsuz etkilememiş olayım.
Bu noktadan itibaren,İster düşsün-ister gitsin..ben mesuliyeti üzerimden atayım da...
BUNDAN SONRA BURADA HİSSE ZİKREDENİ...