Originally Posted by
kartalgaga
Sayın Akant2017 ,havadis olsada gerçekleri kimse ile paylaşmazlar milleti hikayelerle uyutmak varken bizim dertlerimizle sıkıntılarımızla ne alakası varsa ama belkide haklılar millet sıkılmasın buralar boş kalmasın diye yazılmış çizilmiş olabilir..Ben cumhur başkanına yazdığımız şikayet dilekçelerinin bizlerin lehine olumlu bir karşılık bulmadığını kayıplarımızın çok ağır ve derin olduğunu bizleri borsaya Sayın cumhurbaşkanı yönlendirdiğini ama sonrasında bizlere sahip çıkılmadığını patronların şirketlerin içlerini boşaltıp hileli iflas ettirdiklerini olmadı bir bahane uydurup spk ve bist'n de yardımlarıyla şirketlerini borsa kotundan attırdıklarını (memsa,printaş,untar vb örneği) vb.konularda Sayın Devlet Bahçeli beyefendiyi bilgilendirdim dedimki mademki Cumhurbaşkanı RTE için oy istiyorsunuz biz yatırımcıların borsada yaşadığımız mağduriyetleri Sayın RTE beyfendiyle konuşun hasbihal edin birkede sizler bu mühim konuyu kendilerine aktarın yaralarımıza merhem olsunlar artık mağduriyetimize eğilsinlen çözsünler artık v.s..vs..Vb..Bilemiyorum yazdıklarımı nazari dikkate alırlarmı ama en azından denemiş oldum ne kaybederimki ..slm..