Sn. T/A son eklenti süper olmuş ellerinize sağlık, ben bu tarz çizimleri kolay yapabileceğim ücretsiz bir site aramıştım ama bulamamıştım.
Çok iyi grafik bakarım diyemem ama forumda çizilen grafikleri görünce özeniyordum bazen :)
Printable View
Sn. T/A son eklenti süper olmuş ellerinize sağlık, ben bu tarz çizimleri kolay yapabileceğim ücretsiz bir site aramıştım ama bulamamıştım.
Çok iyi grafik bakarım diyemem ama forumda çizilen grafikleri görünce özeniyordum bazen :)
Çok teşekkür ederim. Bence de bu son modül çok iyi oldu. Herkesin aradığı ama çoğu kişinin bulamadığı birşeydi. Burada her an elinizin altında artık...
Üstelik kafa karıştıran reklamlar da yok. Sadece grafiğe odaklanabilirisiniz. Zamanla süper grafikler çizeceğinize eminim.
Üst sağ köşede resim kaydetme düğmesi var. ORadan yaptığınız çalışmaları kaydedip bizimle de paylaşabilirsiniz...
Elinize, emeğinize sağlık Sn. T/A.:bravo:
Ben teşekkür ederim...
Sitemiz her geçen gün zengin içerikleri ile güncelleniyor. Her ne kadar, biraz dinleneyim desem; aklıma bir fikir geliyor ve hemen uygulamaya geçmek için can atıyorum. Araştırınca da mevlâm çözümü karşıma çıkartıyor. Bunda sizlerin de duaları olduğu kesin...
Şimdilik ekran görüntüsü çok büyük deği, küçük ekran çalışanları düşünerek ekran boyutunu fazla büyük yapmıyorum. İleride ekran genişliğini otomatik yapabilirsem o zaman herkesin ekranına göre olacaktır.
İstenirse sağ üstteki oka basılarak sayfa yeni bir pencerede açılabiliyor. Bu durumda benim siteden çıkılmış ve modülün sahibi olan siteye yönlenmiş oluyorsunuz. İster sitede çalışın ister orada ama ç işinizin görülmesi... Siteye de tam sayfa olarak eklemeye çalışacağım ama bu da zaman alacak gibi...
Sayın T/A yeni eklediğiniz modül için çok teşekkür ederim.
Allah işinizi gücünüzü rast getirsin...
Sayın T/A anladığım kadarıyla ınvestinge benziyor.