şu an en iyisisi zızu ve derim bence :)
Printable View
yukari gidecek tahta boyle siglasir... gun gelir 1000 lot buyuk mal olut:)
Turkiye 80 milyon kisi ve yurdisi magazalarla 200 milyonluk bir cografyaya hizmet eden bir derimod var. b
ekonomilerin buyumesi ile beraber lukse harcanan miktar artmaktadir. Zaten ekonomileri cocuklar ve kadinlar yonlendirir.
her bir degisik renkteki elbiseye uyumlu stilettolar bu senenin olmazsa olmazi... 10 elbiseye 20 adet stiletto lazim.
derimod stilettolar resimde de gorulecegi uzere cok sik.. sevgililer gununde iyi bir hediye olur ..
Cok sik bir derimod
stiletto calismadi
bu soguk kışta ic isitici bir ayakkabı..
insallah bundan da 50 bin cift satariz..
hic bir kadin bu ayakkabiyi almadan duramaz..:)!
Ek 14536
ilahi acemşah bey,derimodun sahibi olsam sizinde bu reklam konusunda yaratıcı çalışmalarınızı görsem lansmanlara sizsiz çıkmazdım.Derimodun en büyük silahı sizin gibi gönüllü tanıtım elçisine sahip olmaları
paylastigim yeni model ayakkabilar stilettolar bizzahiti derimod a.s nin reklam gorsel ve arsivleri arasindan secilmektedir.
resimdeki stilettoyu bahar aylari ile beraber 150 adet derimod magazadinda ve internet alis veris ortamlarinda bulabilirsiniz..
Her renge uygun bir stiletto mutlaka vardir..:)
sizde secin birini..!
paylastigimiz gorsellerdeki derimod urunleri yeni koleksiyon oldugu icin onem arz etmekte ve sadece stilettolardan 1 milyon cift satmak hedef..!
umarim saat gozluk parfum de urunlere yakin zamanda eklenirde onlari paylasiriz..
yani asuxuda kamyon otobus tank tufek paylasiyoruz cunku asuzunun urunu onlar.. burada da odun kalas balta top tufek paylasacak degiliz .. ayakabi stilletto canta portfoy resimleri paylasiyoruz..!
dogal olarak!
Zaten neyi niye paylaşıyorsunuz demiyorum sebep_sonuç bağlamında negüzel şeyleri ne de güzel paylaşıyorsunuz diyorum canım saygı duymamak ne mümkün
Şahım stilettoların kırmızısı da çok şıktır eminim [emoji1]
Kırmızısız günümüz olmasın.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
http://www.hisse.net/topluluk/showth...17830&page=286
Günün ikincisi olmuşuz. Acemşah hocama ithaf ederim.:party: