İyi yapmışsın, eline sağlık...Ara ara bu türden mesaj vermek gerek bu hergelelere yoksa ipin ucunu kaçırıyorlar...Bu arada iyi tatiller üstadım...:)
Printable View
Sayın Turgay beyin şu şirkette stratejik bir vizyon değişikliğine gideceğine tam anlamıyla bir inansam ve güvensem, bu çapulcuların tozunu attırmazsam neyim...Sizi gidi sizi...Döverim dedim mi döverim...:)
Yahu şuraya "saygıyla" kelimesini eklettiremedim arkadaş...Neyse bu da bir şey...Yavaş yavaş hepsi düzelecek...:)Alıntı:
Şirketimiz ve bağlı ortaklığının 01.01.2024 - 30.06.2024 hesap dönemine ait ara dönem konsolide finansal tabloları ve bunlara ilişkin açıklama ve dipnotlar ile sınırlı inceleme raporunun ve Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun 12 Eylül 2024 Perşembe günü seans sonrası Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda duyurulması planlanmaktadır.
Kamuoyuna duyurulur.
Bugün iyi dayak yediler ondandır belki...:kahkah:
Çift taraflı tokat yiyince belki hizaya gelir hergeleler...İyi para bıraktılar bugün, devam sayın ortağım..:)
Bu EPDK'da halen çok ciddi bir FETÖ yapılanması var...Yani Ilgın'a şeş kaza bir termik santral yapılmış olsa başı beladan kurtulmaz bu şirketin...Alıntı:
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde Habertürk Yönetim Kurulu Başkanvekili olan Fatih Saraç’ın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Ciner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Ciner’le yaptığı telefon görüşmeleri, 17-25 Aralık soruşturma dosyasına girmişti. Dosyaya giren telefon görüşmesi dökümüne göre, Saraç, Bakan Yıldız’ı arayarak Konya Ilgın’da santral yatırımı yapmak isteyen Ciner’e engel olan iki EPDK bürokratı ile alakalı yaşanan krizi çözmesini istiyor. Daha sonra Erdoğan’ın müdahalesiyle krizin çözülmesinin ardından 6 Mart 2013’te EPDK, Park Holding’e ait bir şirkete Konya’da 500 megavatlık (MW) termik santral için 49 yıllığına üretim lisansı veriyor.
Basın
Diğer konu, istinaf kararı olumsuz gelecek olursa (bence kesinlikle) şirket için bir çağrı yükümlüğü doğar mı bilemiyorum...Ve diyorum ki, acaba bu çakallar fiyatı özellikle stabil tutup çağrı fiyatına mı oynuyorlar ? Bunca yıllık hukukçuyum, bir "idari" istinaf süreci bu kadar zaman alsın şahit olmadım...
Ufaktan bilanço heyecanı mı desem ne desem bilmiyorum...Son 2 gündür daha usturuplu hareketler...Yarın akşam anlayacağız...Çok ciddi beklentilere girmeye gerek yok, 3-5 ton kömür satışından çok acayip kârlar beklemiyorum açıkçası...YTD
Gece 23:58'de bilanço göndermek nedir Ayşeciğim yaw...5 dakika öncesine kadar film izliyordum hatta Matriks güncellemesi geldi, dedim bunlar unuttu ya da Allah etmesin muhasebecinin başına bir şeyler geldi...İnsanlık hali...
https://resimjet.com/3NcJPNYffnvD8ny
Geride de yazmıştım, Ilgın'da bu yıl neredeyse tüm yılların toplamı kadar dekapaj yapılıyor...Bu neyin hazırlığı bilemiyorum...Halihazır maden varlığı 1.667.128.383 Tl oldu...Neredeyse 2 milyar Tl...O benim ara ara yazdığım 4 milyar Tl nin çok üzerinde bir değer var orada, net...Eti Soda'ya 141 milyon Tl satılmış, ee gerisi ne olacak ?!