Ben buralardayım da. Bu ortamda insanlara da hak veriyorum.
Printable View
Ben buralardayım da. Bu ortamda insanlara da hak veriyorum.
Bugün ben de çıkayım dedim, elim gitmedi, biraz daha buradayız bakalım
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilançoya kadar dayanmaya çalışacağım
Yahu ne oluyor millet bilmedigimiz bir şey mi var? Geçen forumda konusu geçmişti henüz hisseye pek ky farketmedi diye. Bu gidişle yine 1- 2 kişi kalacak galiba herkesin yolu açık olsun, gönüllerince olsun umarım hersey. Ytd.
Asap hc sende diğer tarafa bulaştın. Bu piyasa da enflasyon faiz vs derken bilançolar kur sebebiyle riskli olabilir gerçi fiyatlanmista olabilir düşenler veya çıkanlar. Sonuçta iyi yerlere geldi kendi adıma bu da. Çokta önemi olmuyabilir bazı hareketlerin benim için, bilemedim. Ytd.
http://temelyatirim.blogspot.com/?m=1
Aynı benim düşüncem 😀
Yalnız dünden beri bakıyorum
Herkes satmış ya tweet üstad ları dahil mevlam neyler neylerse güzel eyler modundayım artık
arkadaşlar uzun zamandır forum okuyorum faydalı yazılar görüyorum ancak teknik analizi biraz abartmış durumdayız ülke olarak. teknik analiz veya kısa vade al satta para kazanmak imkansızdır. burada para kazanmanın tek yolu var hissenin temel analizini yapar orta veya uzun vade hedefine gelir satarsın. bunu ekonomi mezunu olarak söylüyorum. sizin teknik dediğiniz olguyu bilanço çizer ve son sözü de bilanço söyler. şu da yanlış anlaşılmasın grafik gereksizdir saçmadır demiyorum ama kordsa gibi agresif büyüyen bir şirkette risklidir ve gereksizdir. 7.50 maliyetle 3 aydır 1 lot işlem yapmadım düşer çıkar farketmez hissenin benim bilanço çarpanlarıma göre 15.78 ederi vardır. bu marjı neden teknik analiz için riske edeyim. bütün gelirleri döviz üzerinden olan organik büyümeden çok inorganik olarak büyüyen bu şirket için şuan ki fiyatlar bile kelepir.