Kirasına göre uygun fiyatı var. Alınabilir.
Printable View
O sayfada iki tarih arası seçip hesaplatabilirsiniz...
Ev isi duygu komponenti fazla olan bir istir.
Kimisi yatirim olarak gorur, bence bir yatirim degil bir tuketimdir tipki esya veya araba gibi.
Alirsin kullanirsin eskir sonra satarsin, yine ayni yerde bir tane ev alir iki tane almaz.
Duygularindan arinabilirsen ev almak yerine kirada oturabilirsen yani bu ihtiyaci en ucuz, masrafsiz sekilde halledebilirsen sermayeni daha verimli kullanabilirsin.
Bunu 30 yillik tecrube ile yaziyorum.
Detaya girmeyecegim cunku daha onceki yillarda bir kac defa yazmistim.
Sana da tavsiyem budur.
Alirken bu gercegi unutma.
Sonra pisman olma.
Kendi evinde oturmanin zevki ise baskadir. :)
Syg,
Hocam sonuçta çalışan insanlarsınız o yüzden oturmak için alınan evde marjinal fayda elde ediyorsunuz çok fazla yıpratma kendini sağlığından olursun. Burada asıl konuşulan mevzu bu şartlarda yatırım amacıyla ev alınmayacağı bu miktar parayı bağlayıp risk almadığınız yatırımda yılda kirayı çıkınca 10 bin arttırmak sermayeyi size verdiği sıkıntıyı karşılayacak mı onu düşünmek lazım. Bir de elinde tapu garanti altındasın. Bir de orası sanırım muhtemelen çayyolu hatta yaşamkent :) oturmak için evi olanların haricinde gerisi zengin işi yatırım, toprak sahibi olup neredeyse dairesinin sayısını bilmeyenler bile var. Adam 77 yaşındaysa biraz inancıda varsa o yaşta faiz riski almaz sanıyorum o yüzden anlatamazsın neticede ort ömür yaşını aşmış.
Saygılarımla.
YTD.