Dikran 305.000 lotu halka açık kısımdan aldığını yazdı. Ama bugünkü takaslarda hareket yok 🤣😀17 nin takası bugün. Hem gönderdiği açıklamada sahip olduğu hissenin rakamsal toplamında bir hata yok mu?
Printable View
Dikran 305.000 lotu halka açık kısımdan aldığını yazdı. Ama bugünkü takaslarda hareket yok 🤣😀17 nin takası bugün. Hem gönderdiği açıklamada sahip olduğu hissenin rakamsal toplamında bir hata yok mu?
Aynı gün düzeltme çektiler ve düzeltme metninde hisseleri lgr dan almış diye yazıyor
SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halka açık kısımdan aldıktan sonra ebesinden de alsa takas hareketi olur. Eğer aynı kurumda değilse. Alış sonrası sahip olduğu rakamsal toplam nasıl?
Amanın minnak orticanlar, bunun niyeti fena kıstırıp kıstırıp minnaklıyo namıssız... Ortalama düşürtmeye devam... Gün gelir devran döner bizde minnaklarız...
Bence bi taban daha yakışır, yürü be patron... %5 nedir minnaki...
Endex 87500 altı 83000 .81000 altı olursa kapanış 75000 onunda altı 72000.döviz açısından çok kötü şeyler olacak sanırım devlet şimdiden tedbir alıyor.dövizimi aldım tribundeyim ve izliyorum.borsanın çökmesini bekliyorum.ytd.borsada aşka yer yok .ytd
Ek 22511
5 vardiya çalışsan ne olacak. Kurumsal yönetim bilmedikten/o şekilde çalışmak işine gelmedikten sonra. 7 kişilik yönetim kurulunun bu dönem rakamsal olarak yaptığı tek artış ödentilere/maaşlara %70 zam.
Aynen sn aalgun, 500 bin lira daha az ödenti vereydide onuda bilançoya yazıp zarar göndermeyeydi... İnanılmaz kazık yedim, tarihimde ilk defa 2 kere taban yedim... Bir ayda kılçıksız %55 zarar yazdım ... Galiba durdoya güven kalmadıki bu kadar çöp edildi hisse...