An itibariyle Kadir Mısıroğlu, Orhan Gencebay, Hasan Kaçan ve Mazhar Alanson yoğun bakımda..
An itibariyle Kadir Mısıroğlu, Orhan Gencebay, Hasan Kaçan ve Mazhar Alanson yoğun bakımda..
World Humanitarian Forum adlı organizasyonu tertipleyen şirketin CEO'su Türk Feraye Özfesçioğlu ve en büyük sponsoru da Kızılay!
https://pbs.twimg.com/media/D4ZjSLPWkAMROv6.jpg
https://www.whf.london/about/more-about-whf
Evet artık ağırbaşlı ve saygılı olalım...Belediyelerde devir değiştiğine göre hissettirelim...
Ben de yönetimden bunu rica ederim
Edit: teşekkürler
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
affedildi ama henüz haberi yok tanıyan varsa haber salsın:)
Siteden tamamen uzaklaştırılmıştım (20 defa ceza alan tamamen şutlanıyormuş siteden meğerse...)
Ancak bazı arkadaşlar verdikleri mücadele ile (aslında istekleri ile ama ben mücadele olarak değerlendiriyorum) ışığıyla etrafını aydınlatan bir mumun sönmesini engellediler ve siteye geri dönmemi sağladılar
Herkes kazandı
29.000 Hisse.Net üyesi kazandı...
Bu mücadele de bana destek olanların müsadenizle tek tek adlarınız şereflendirmek ve teşekkür etmek istiyorum
2 kişinin adını daha öncelikli şereflendirmek isterim
1)Sn Ekfeture:İlk işaret fişeğini çakan,benim siteye dönmemi sürekli gündemde tutan Yoldaş Efekture tşk ederim
2)Sn Ayhan53:Siteye dönmem için Sn Ayhan53 de çok mücedele etti.Bende kendisini uzaktan takdir ettim.Şimdi kendisine tşk etmek benim için bir borçtur Tşkler Yoldaş...
3)Sn Dimtiris e tşk ederim
4)Sn Berk Doğan a tşk ederim
5)Sn Ereğlituprs a tşk ederim
6)Sn Denetmenengin e tşk ederim
7)Sn Erhan a tşk ederim
8)Ve adı aklıma gelmeyen/gözümden kaçan birileri varsa haklarını helal etsin onlara da tşk ederim
VE tabiki en büyük teşekkürü de Bilge İnsan-Büyük Üstad Sn Güneysu ya ederim
O olmasaydı,o bana sahip çıkmasaydı biraz zor kalkardı cezam...
Tşkler YOLDAŞ....
Küçük bir sitem:Sitede en yakınlarımdan gördüğüm Sn Mkeless kılını kıpırdatmadı.Çok kırıldım açıkcası...
Kişisel Dip Bilgi:20 cezanın çoğunu Fener/GS/Doas başlıklarındaki olumsuz gönderilerimden dolayı çıkan kavgalardan dolayı+siyasi atışmalardan dolayı aldım.20 gönderinin %99 da ilk sataşan ben olmadım buna emin olabilirsiniz...
saygılar/başarılar
guneysuyu kızdırma
stilin farklı renk veriyorsun ama kavgaya polemiğe çok girme
verdiğimiz emekler ve guneysunun iyi niyetini yazık etmeyelim
tekrar hoşgeldin
Hoşbulduk abi
Kavga yok
Ne var?
Barış var
Dostluk var
Kardeşlik var
Aynı İmamoğlu nun dediği gibi