Sağlam hoca(!) üfler mi:)
Printable View
6 lira BILE derken?
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Konvertibleden vazgecilmesi mumkun olmaz bence ..oyle bir sey olurda dolari fiziki evde tutsan ne yazar..bunun dolar tasima yasaklanmasi demek .o zaman evde 50 bin dolar olsa ne olur ..nerede bozduracaksin .kacak gocek tanidik kuyumcu bulacaksin kime guveneceksin .dolar20 lira ne farkeder .bi sikayet etse dolar aldim su sahistan diye.yani cok zor..benim bildigim sabit kura geçilebilir çıpalı kur denen sistem vardi ..bir ara ulkemizde de uygulandi 2001 den once yada 94 ten once ..ama bunun icinde yeterli rezerv olmasi lazim tam bilemiyorum .hatta gazi ercel zamaniydi galiba kur cipasindan serbest kura gecildigi haberlerde cikinca dolar 4 saniyede tam yuzde yuz yapmisti.hatta yanlis hatirlamiyorsam canli yayindi ...erçel aciklama yapiyirdu su andan itibaren serbet kura gecildi dedi .hoop ekranda yuzde yuz artmisti .
E dostum , bi uzaylıların işgaline uğramadığımız kaldı, olumlu hiçbir şey yok .
Tamam dolar 1 lira olsa iyi ama şuan doların yüksek olması bence daha hayırlı. Bırak doğal seçilim işlesin. Hala 6 lira muhabbeti yapıyoruz. Çıkan yabancı ucuz ucuz alıp gitti / gidiyor.
Yüksek faizle alıp ucuz ucuz verdik yabancılara , iç gündem için.
Can Ataklı :
Bahçeli'nin pazartesi günü çok önemli bir açıklama yapacağı ve siyasetin gidişatının değişeceği söyleniyor.