Satış yok.
Ben bu sabah henüz destek attım.
Printable View
TR 2 yıllık tahvil 15,51 15,99 -3,00 15,79 15,51
TR 5 yıllık tahvil 15,42 15,70 -1,78 15,42 15,42
TR 10 yıllık tahvil 15,22 15,22 0,00 15,22 15,22
Babacan ile ilgili tek olumlu referansim kuzeninin g.doguda şehit olması.
Bilirsiniz siyasiler akrabalarını pek askere göndermez.
Olurda ilerde yine devlet yönetiminde yer alırsa aklına o kuzeni ve tüm şehitlerimiz gelsin.
İnsan şerefi ve namusu üzerine yaşamalı.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dil sürçmesi falan değil.Alıntı:
Originally Posted by escudo76 Yazıyı Oku
Arkadaşım ben diyorum ki bir gün suriye gibi olursak kafamıza bombalar yağdığında ahhh yanlışlıkla ateist ölürdük demiyecekler
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Politikalarının, Ülkeyi neticede ne noktaya getireceğinin, cahillikleri ile güzel bir itirafı..
İzlenimleriniz çok doğru,kadrosu buraya çakılı 2-3 trol mutlaka var,20 yıldır yurtdışında çalışıp,ekmek yediği kabı kötüleyen,ama yine oradan gayrimenkul almaya çalışıp ,aynı anda 7-8 konu başlığına sı... tip de var,birde son zamanlarda ben şucu değilim ben bucu değilim AMAAAA,diye cümleler kurup kendi hayal dünyalarını burada paylaşan tipler peydah oldu,onlar iyice can sıkıcı,özlü söz:ya olduğun gibi görün,yada göründüğün gibi ol...
Bu biraz şeye benzemiş Sayın İzmirli_hoca,hani kerameti kendinden menkul ne halt ettiği belli olmayan sözde ''sanatçı''Seray Sever mi biri:fasulye pahalıysa ucuz bir şey yesinler,bak kafamıza bomba yağmıyor ona dua etsinler diye laf sı..mıştı...
Affınıza sığınarak;ulan bu ülke yıllardır terörle boğuşur,düşmanları hep var,en kötü zamanda bile aklıbaşında bir kimse çokıpta;kafanıza bomba yağmıyor dua edin demedi...:vk: