bu nu seviyorum ya heyecandan ölürsem helvamı söke undan alın dağıtın lütfen
Printable View
bu nu seviyorum ya heyecandan ölürsem helvamı söke undan alın dağıtın lütfen
Harika hareket etti. yüksek açıp hızlıca 23.70'lere getirdi orada küçük bir dirençle malı aldı ve şimdi 24'lerde devir teslim yapıyor.
7 günde 7 lira düştü 2.günde 4 lira yükseldi.:)
Artık tamamen kumara dönse de getirisi ve götürüsü çok yüksek oluyor:party:
Bence bugün hissenin gerçek yönü belli olacak.
Buralardan aşağı vermezse, bilanço iyi gelecek ve yukarı gidecek diyebiliriz.
yoksa can sıkıcı olabilir.
Ben buraya resim olarak koyamiyorum. Ama son 3 ayi soyliyeyim; ana alicilar iS (1.5milyon lot), Ziraat (1.2milyon lot), Halk (0.9milyon lot), Vakif (0.6milyon lot) ve NNF(0.3milyon lot).
Son 3 ayda satan taraf ise Garanti (1milyon lot), TEB (0.8milyon lot), QNB (0.7milyon lot), Ak (0.5milyon lot) ve Gedik (0.5milyon lot).
Bugun ana alicilar ise Yapikredi (276bin lot), Halk (203bin lot) ve Garanti (174bin lot). Son 3 ayda alanlarla pek paralellik yok gibi.
Aynı kişi/grup adına işlem yapanlar var..Mesela takasları 1 haftadır didik didik ettim ama yakalamak çok zor. SÜrekli 3-4 aracı kurum başrollerde. Ak, Vakıf,Garan ve İş..
Mesela benim için dün en büyük dönüş sinyali Ziraat'ın önceki gün sattığı 200 bin lot oldu. Maliyeti 21.96 idi ve ptesi günü zararına verdi sonra yürüdü. Gibi gibi..
Mal düştü ama şimdi yeni alıcı gelmiyor ıkına sıkına burada tutuyor. İlk alıcı geldiği anda devirecek.
Bence davranışsal finans dersi veriyor.
Mesela çıkarken o kadar güzel gitti ki, 27'lerden döndüğünde her fiyatta "Tamam şimdi dönecek" dedirtti. Ama 8 gün üst üste düştü ve dönecek diyenler aldıkça zarar etti.
Şimdi de bu korku işledi herkesin içine. O yüzden mesela sen malı her an birine devredecek diye düşünüyorsun. Doğru çıkabilir.
Öte yandan sen ve benzer düşünenler "Buradan verecek" dedikçe yukarı da sürebilir. Çünkü o düşüş korkusunu işletti içimize.
ULUUN 3 aylık takas,
https://i.hizliresim.com/8w7q8yz.PNG