vay anasını...dolar başlığına hayatta girmişliğim yok...senin de her başlıktan haberin var..bir de kim ne yazmış, kim ne etmiş historical olarak hafızada:) sonra bir de forumda mesai yapmıyorum diyorsun, yapsan ne olurdu düşünemiyorum:)
Printable View
Siyasi görüş ile yatırım yapan ve para kazanan sadece o siyasi örgütün içinde olanlardır.
Bizim gibi dışarıda kalan normal halkın finans açısından daha profesyonel düşünmesi lazım.
Kafasına 5 kilo jöle sürüp binlerce dolar maaş alıp konuşanları dinlersen donunu alırlar...
Zaten o adamların maaşlarda bu şekilde çıkıyor.
Kısa vadede o şekilde, seneye durum çok farklı olur. Geçen sene MSCI ufak şirketler listesinden çıkarılmıştı, geçen de TAVHL büyük şirketler şistesinden çıktı galiba.
Listeye Türkiye'den girebilir. Bir de önemli oyuncularda mutlaka hisse alıyor büyük global kapital. Yabancı ortaklık vs denmişti, o tip potansiyel olabilir. KDV vs nedeni ile avantaj da sağlayacak diye tahmin ediyorum. Transfer fiyatlaması nedeni ile her kese aynı fiyattan soda vs saterken artık diğer tüketici firmalara daha yüksekten soda satabilir, deterjan ve diğer bir kaç cam üreticisi var.
cauti iki başlık takip ediyorum biri burası. diğeride nadiren dolar topici.
aslında oraya reha abinin esprilerini okumaya giriyorum desem yeridir.
ama zamanında öyle bir abandılarki topicde bu iki saydığım isim
böyle gece gündüz yani görmemen imkansız. sürekli short short. işte uçuyoruz kaçıyoruz haberleri anladın sen:)
görmemen elde değil.
o nedenle bu konuda benimle tartışma :)
bilmediğin birşey için.
karakemal bilgili biri benim açımdan. ama insanlar hata yapar.
sende okuduğum saydığım birisin
ama bu konuda benle tartışmasan iyi olur.
ben doğru bildiğimi yazarım çünkü.
Yabancı bir sonraki TCMB toplantısı ve ABD seçimini bekler bence.