Gecen ayda forumda belirtmisim zaten. Arazinin rayic altinda gosterildigini.
Sanirim benden baska kimse gormemis forumda arazinjn gecen yil satisa ciktigini.
Printable View
Adabeyi nickli vatandaş (tahtadaki ekipten) Bu satışı da biliyordun değil mi?.... Anlayan anladı....
Adabeyi... Gram onurun varsa!!! çıkar cevap verirsin...Ama sanmam. Para için en yakınınız satarsınız siz ben kime onur soruyorum ki!.
Burayı takip ettiğinizi biliyorum. Bana özelden yazan Adabeyi. Onnnnurunuz şerrrreffiniz hayyysiyetini hiçmi yok yaaa. Bu kadar da paraya tapılmaz ki!...İnsanda birazda olsa sreff kırıntısı olur...
Kap ta, 1998 yılında carrier ile yapılan özel anlaşma gereği, carrier in hak talep edemeyeceği yerin, tam 14 ay önce 930 milyon a satışa koydukları taşınmazı, alarko enerjiye 895 milyon TL ye satıldığı belirtilmekte. (İnsan bir değer tespiti yaptırır!) Mevcut ortaklık yapısı nedeni ile satılan yerin parası bedelsiz sermaye arttırımında KULLANILAMAZ, Carrier (%42.03) hariç diğer ortaklar ve alarko holding arasında TEMETTÜ olarak dağıtılmak zorundadır diye düşünmekteyim. Yanılıyorsam lütfen düzeltin.... Katakulli yapılacak mı, yaşayıp göreceğiz....
Carrier payı düştükten sonra 6.260.000 paya temettü vermesi gerekir. O da lot başına brüt yaklaşık 143 TL ye net 121.5 TL ye isabet etmektedir. Bunlar küçük ortaklara yedirir mi?
kar yağmıyor alcar gitmiyor alcar gitmiyor egeen gitmiyor egeen gitmiyor bryat gitmiyor bryat gitmiyor konya gitmiyor konya gitmiyor bedelsizler gitmiyor bu ne menem bir çelişki:)