Bu Ruslarda iyicene faiz lobicileri ve dıjj güçlerin esiri oldu. Biraz bizi örnek almalılar
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Hep o Çavez yok mu, anasını ağlattı milletin...
Ne güzel bütüüün dünya güzelleri, bütün güzel aşk dizilerinin ülkesi Venezüella ne hale geldi?
Bi de gamyon şöförünü getirdi ya başa...
Yuh...
Benim anlamadığım bu eşkiya takımı neden Mustafa Kemal diyor da başka bi şey demiyor?
Oysa müttefiklerimiz, merkez bankalarının duayen başkanları Mustafa Kemal’e hala faşist der...
Allah allah?
Ayku sorunum var sanırsam...
Gram altında çanak kulp denen zamazingodan oluyor ben bu fede pek güvenmiyorum. emtiaları tekrar patlatıp oluşacak olan kaosta yeni dünya düzeninin parası olan bitcoini tüm dünyaya yaymak istiyor bu küreselciler. O yüzden bu senaryoda Fed'in inatla faiz artırımlarına ayak sürümesi gerekiyor. hal böyle olunca da altına ucundan accık koklatmak zorundalar ama esas para yine kriptolarda dönecek gibime geliyor
------
Kişisel görüşlerimdir-Yatırım tavsiyesi değildir tamamen kendi sallamasyonlarımdır.
Çeyrek altın 885 TL olmuş.
Düğüne falan davet etmeseler bari.
Bi dahha bi dahha sayın mka ve turali
Bilgi sahabı fikir sahabı hesabı
O boru hattı konsorsiyum yöneticisi gerhard schröder Rokşiltin has adamı
Merkel gitse hitler gelse
Rus zenginleyemesin diye
Almanya o boru hattından fazla gaz çekemez
Çekerse çektirirler
Gıdım gıdım gogluyucan gazı
Derler Ya
Gaz uçar da laz uçmaz mı
O hesap
Uçmuyun fazla ha
O işler bura gibi sağlı sollu gitmez
Paraya bahar
Bakar yani
Yani gaz ı buldun bu 1 adet nal
Boru hattını da yaptın bu da 1 adet nal
Geriye 2 adet nal ve 1 adet eşek bulması ilazım rutin reyisin
İnşallak bulur Ne diyek
Hadin hayırlı traşlar
Bu arada Merkel CDU hristiyan demokrat = sol parti
Halkbank : Bankamızın ABD'de devam eden ceza davasıyla ilgili olarak Yabancı Devlet Yargı Bağışıklığı Yasası (FSIA-Foreign Sovereign Immunities Act) uyarınca New York İkinci İstinaf Mahkemesi nezdinde yapmış olduğumuz itiraz Mahkeme tarafından reddedilmiştir.
İkinci İstinaf Mahkemesi'nin ret kararının temyiz edilmesi için tüm yasal haklarımız kullanılacaktır.
Kamuoyunun ve yatırımcıların bilgilerine sunarız.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), TL cinsinden tesis edilen zorunlu karşılıklara uygulanan faiz/nema oranını yüzde 12,5’ten yüzde 10,5’e indirdi. Yabancı para mevduat/katılım fonundan, TL mevduat/katılım fonuna dönüşüm uygulaması kapsamında ise yüzde 18 olarak uygulanan oran yüzde 16’ya düşürüldü.