Siyasi koltuk üzerine yapılan ekonomi programı sonuç vermez.
o program hep ERROR verir.
Printable View
Yaklaşık 3 haftadır tek bir kere bile devre kesmedi..Bu uzun bir süre:)
Demek ki hem short çok fazla hem de spotta dışarıda çok boşta para var. Buradan kimseye cazip gelmiyor girmek sanırım.
Hatta savaşın ilk günü tüm kağıtlar taban olduğunda o kadar yalandan bir taban vardı ki 2.güne neredeyse boşta para bırakmadan hepsiyle kağıt aldım. Normalde en az 2 taban banko, 3. tabandan dönüp artı yapar diyordum ama ilk tabanda bile yönün yukarı olduğu çok belliydi.
Yanlarındaki ekonomistler bilmiyor mu bu programın siyasi koltuk ekonomi programı olduğunu.
Ama zamanları yok yeni program deyip çatlağı kapatmaya çalışıyorlar , dünyada olumsuz olaylar , içerde olumsuz olaylar yaşandıkça bu program, çatlağın ayrılmaya dönüşmesini engellemiyor .Bugun eurobond ihracındaki faizi 2008 krizinde bile ödemedik.
kesınlıkle haklısın 3kat faız odendı Allah Allah dedım senın yazdıgın 3kat faızı odendıyı....haberlerde bloombergte 3misli talep geldı dıye veriyorlar .bizi çok sevıyorlar kı 3 kat talep gelıyor..boyle bır faız var mı dunya uzerinde..yazık insanlarımız bu kadar uzak okumadan