Arkadaşlar saat kaç oldu hala HDA eksi yazmış haberi girilmedi foruma.
Herkes iyi mi? :)
Printable View
Arkadaşlar saat kaç oldu hala HDA eksi yazmış haberi girilmedi foruma.
Herkes iyi mi? :)
Emtia fonlarına bakın Tefas tan. ZCN GBZ AED AES. Bunlarda olabilir. KAP tan fon dağılımlarına bakın. İçinde UNG hissesi varsa vardır. Fakat oran düşüktür.
Eğer direk hisse olarak işlem yapacaksanız MİDAS tan hesap açıp yapabilirsiniz kendiniz alıp satabilirsiniz UNG hissesini. Kar zarar anlık sizin kararınıza bağlı olur.
Şu lanet hisselerden kurtulabilseydim buna benzer bir dağılım yapmak istiyordum ama olmadı, orası öylece kaldı şimdilik, elimde bazı işe yaramaz değişken ve az miktarda hisse fon var ama çoğunluk ppf de, yarın bu şekilde 1/4 sabit bir dağılım yapıp beklemeye geçeyim o halde, al-sat işi bist fonlarında olabiliyor ama yabancılarda tutturmak zor, zaten o işe girmem, düşüşlerde ekleme yapmak da biraz şansa kalıyor artık.
karar senin hocam ben yaptığım yapacağım hamleleri şeffaf şekilde paylaşıyorum. yalnız konuya eklemek istediğim, her düşüşte ekleme veya kademeli alım gibi işleri pek tasvip etmem. evet riski azaltıyorsun ama gelirin de azalmış oluyor. sende sadece psikolojik bir güvenlik hissi yaratma amaçlı acemi taktikleri onlar. doğru olan teknik analiz yapıp destek kırıldımı zararı ful kesmek ve dip destek seviyede ful tekrar almak. ben zirve ve dip geldiği zamanlar uyarı yapıyorum burda.
Nvidia az önce Google ve Amazon u da geçti. Mükemmel. Daha da hızlı artması lazım. Daha da yükselmesi lazım. 3 Trilyon$ a kadar yolu var. Trilyon$ dediğin nedir ki?
https://pbs.twimg.com/media/GGJmY8uWkAAh4k2.jpg
Yazma gereği duydum. Ersuman sizi buradan tanıdığım kadarı ile ağır başlı mülayim ve efendi kişiliği olan bir arkadaşımızsınız. Zararda olmanıza üzüldüm. Ben de yirmi yıla yakın borsada hisse aldım.Sattım. Son yıllarda artık sadece fon yatırımı ile ilgileniyorum. Borsada şöyle bir şey var. Bir hisse ya da endeks düşerken ortalama yapılmaz. Ne demişler " Düşen bıçak tutulmaz " Çünkü dibin dibi vardır ve orada ne kadar kalacağını bilemezsiniz. Ama sabır ederseniz zararınızı telefi edersiniz. Bol şanslar.