Printable View
Bu adamları ciddiye alan varsa... :notr:
Chp li Ahmet Özer'e tutuklama talebiyle sevk edildi
Alıntı: Originally Posted by EMLAK yok ben kurşun döküp üfürüyorum genelikle... :he: senin elinden bu gelir anca zaten .... :drunk: REENKARNASYON varmı ? (video koma izleyemem, ya var di, ya yok ) :drunk:
Alıntı: Originally Posted by EMLAK yok ben kurşun döküp üfürüyorum genelikle... :he: senin elinden bu gelir anca zaten .... :drunk: nefesim kuvvetli diyorsun yani :)iyi bakalım dök kurşunuda nazar çıksın
Alıntı: Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Chp li Ahmet Özer'e tutuklama talebiyle sevk edildi suçu ne ? neden tutuklanıyor ? bu adam... kısa cevap please oha terör örgütü üyeliği imiş PKK mı ?
Alıntı: Originally Posted by çıtak REENKARNASYON varmı ? (video koma izleyemem, ya var di, ya yok ) :drunk: ruhlar arası trade imkanı bulunmamaktadır...
Alıntı: Originally Posted by çıtak REENKARNASYON varmı ? (video koma izleyemem, ya var di, ya yok ) :drunk: Bugün yayınladın ya bidene reenkarnasyonu ispat videosu :)
Alıntı: Originally Posted by sindoma53 nefesim kuvvetli diyorsun yani :)iyi bakalım dök kurşunuda nazar çıksın adamın içine otobüs girmiş sindo... kurşunlan falan çıkmaz bu. cübbeli ahmet hocanın şöyle güzeeel bi üflemesi lazım bunu. :kahkah: