Printable View
Alıntı: Originally Posted by D83 Erdoğan 2 3 gündür günah çıkarıyor Nüfusumuz azalıyor gençler evlenemiyor hergun kötü güne uyanıyoruz Bunlar genelde paçayı kaptirinca böyle konuşuyor Himm demek karın ağrıları Kıbrıs mis Yakında hepimiz aynı gemideyiz baslar
Alıntı: Originally Posted by KARADUMAN zamanında 4 ay hapis yatmıştı Erdoğan..bakalım İmamoğlu ne kadar yatacak 4 ay içerde kalmayı başarırsa muhtemelen mükafat olarak ileriki zamanlarda cb olur
bahçeli sonrası.. çakım çakım çakıyoru pala.. :drunk:
tofaşları dehledim. spot viop zerresi kalmadı.
Alıntı: Originally Posted by el turco tofaşları dehledim. spot viop zerresi kalmadı. İyi yaptın. Devreler mevreler görüyorum ufukta.
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 özgürlük ve sonrası vekillik bunu teröre baş vurmadan da yapabilirdi, yanlış cevap bence :)
Alıntı: Originally Posted by ALPER İyi yaptın. Devreler mevreler görüyorum ufukta. alım fırsatı verme ihtimali çok yüksek. yoksa şirkette sorun yok. iyi olacak.
Alıntı: Originally Posted by TIFIL bunu teröre baş vurmadan da yapabilirdi, yanlış cevap bence :) Kaçakcılık ihtisas organize sanayi bölgesi olabilir.