Ozgyo
20 gün önce 1.49
Şimdi 5.49
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ozgyo
20 gün önce 1.49
Şimdi 5.49
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
12 aylık bilanço son gönderme tarihi
12 Mart
Geçen sene 3 Mart ta göndermiş.
9 aylık bilanço öncesi de , herhangi bir hareketlenme olmadı ama bilanço geldikten sonra beğenilince % 10 yapmıştı.
Yani bilanço iyi gelse bile öncesinde bir hareket olmuyor, dedikodusu ve öncü artçıları olmuyor genelde, pozitif veya negatif yönde.
Bu hafta bilanço geliyor , şahsi fikrim;
Kötü senaryo kar rakamının 30 un altında kalması
Beklenen kar rakamının 34 civarı olması,
İyi senaryo ise 36 ve üzerine çıkması
Ben her ne kadar beklentiye uygun bir mali tablo beklesemde, iyi senaryo gelme olasılığını ümid ediyorum ki; eski zirvesini kırabilsin.
Sonrasında ise, genel kurul ve temettü kararını bekleyeceğiz, paralelinde ise 2018 ilk çeyrek için arsa satış karı etkisi beklenti yaratacak gibi görünüyor.
Her ne kadar fiyat tıkanmış olsa da , iyimser kar rakamı gönlümden geçiyor ki. Yukarı trend başlayabilsin.
Bekleyenler için geri sayım başladı. Sıkışma kırılacak bence.
Bu konu, bu topikte bir kaç gün tartışıldı zaten sevgili Keko.
Şirket in 8 şubat 2018 tarihinde kap a gönderdiği açıklamaya bakarsan görürsün.
Gebze organize deki 20 dönümlük arsa , grup şirketi Kimya A. Ş ne 5.600.000 + KDV ye satıldı.
Bu bedel ile kayıtlı bedel arasındaki fark 2018 de ilk çeyrekte taşınmaz satış karı olarak mali tabloya yansıyacak.
Bir arkadaşımız kayıtlı değerin 2 milyon civarında olduğunu yazmıştı sanırım.
Diğer yandan da bir çok arkadaş, bu arsanın ucuza satıldığını doğal olarak eleştirip, hatta bazı arkadaşlar şirketi şikayette bulunmuştu.
Geri dönersen görebilirsin yazışmaları.
Bol kazançların olur umarım:-))
Patronlar mdf yapmaktan beyinlerde mdf olmuş , amaç yükselmesin çok düşmesin küçük olsun benim olsun spekülatif uçup gitmesin mi gerçekten çözemedim. genelde hep bilançoda sona kalıyorlar genelde bilanço beklentisi azalmış dünya ve türkiye borsasında gelecek olumlu haber bile olumsuz fiyatlanma algısı oluşuyor. Yani bu küçük detayları bile göz önüne almıyorlar tek dertleri çıkarsa kapa yazı gönderip sattık demek al sana hisse 30 dakikdaır işlem geçmiyor. Al kumda oyna demek lazım
normalde hep burayı takip ediyordum nasıl gözümden kaçmış şaşırıyorum..bu parada iyidir dostlar...sonuçta karı artırır ve dolayısı ile temettüyü de artırır...yalnız şu gelmeyen bilanço bizi fıtık etmek üzeredir dostlar...yani biraz kaşarlanmış olmazsak çoktan satıp gitmiştik...:kahkah:
bu gün biraz dirençli duruyor sanki...sanki bu akşam iyi bir bilanço gelecekmiş gibi davranıyor namusuz...:kahkah: