safkr ile katmerciler kıyaslamak yalnış
safkr ile katmerciler kıyaslamak yalnış
neden kıyaslıyoruz ?
2.15 de 33 bini kim alacak :) sorun bu
33 bini almak mesele değil ki alırsın onu iki katını koyar satışa mesele 33 bin meselesi değil gelecek bi yatırımcı günlük 1 milyon alacak 5 gün bak bakalım kimin koltuğu kalır yerinde yemliyorlar 33 bin al koysun ,66 bin adamda hisse çok yatırım tavsiyesi değildir...
33 kim alacak derken kastım o değil di pasifdeki bu satış aktıfe geçerse 2.00 nin altına sarkıtır tahtayı
Kardeş hepimiz hissedeyiz ve 14 aydır takip ediyorum sürekli bi baskı var hissede patron ve hisse yapıcı ya anlaşamıyor ya da anlaşamıyor süsü vererek parayı cebe indiriyorlar bilmiyorum o kadarını ama çok rahatlar ben kendi adıma çok beklemem daha burada kaybettiğim parayı en az 10 kere başka bir hisseder çıkartmıştım ben bu kadar tepkisiz bi hisse görmedim hayatım boyunca bu da hisseder güçlü yatırımcı ve yabancı olmadığından kaynaklanıyor şirket sahibi ve tahta yapıcının da bu durum hoşuna gidiyor benim gördüklerim bunlar belki yanılıyorum ama sesli düşündün yatırım tavsiyesi değildir...
Endişe etme 2.00 altina sarkitacak dedin mi korku salarsın son dakika alır 2.12 yi karanlık odadahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...049ecb55bb.jpg
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi