herkes varıyla yoğuyla buralardan dolar aldı
Daha yukarı gidersede burdan sert dönersede (benim gibi salakların düşüncesi)
Çooook kişinin canı yanacak
Printable View
herkes varıyla yoğuyla buralardan dolar aldı
Daha yukarı gidersede burdan sert dönersede (benim gibi salakların düşüncesi)
Çooook kişinin canı yanacak
Hala bu faiz oranlari ile gidip de bankalara para yatiran var midir acaba?
Syg,
Kuru gida v.s al birazi ile zamlar baslamadan..
Depolari doldur..
Gereksiz elzem olmayan harcamalardan sakin.
Tatile gitme.
Kalem kalem nereye ne harciyorsun cikart sonra bunlardan hangisinden kisabilirsin veya daha iyisi vazgecebilirsin onu arastir.
Onumuzdeki donem kemer sikma donemi milletce.
2-3 sene surecegini hesap ederek planlarini yap.
Sonrasinda da tedbiri elden birakma.
Hava gunesli iken kesenin agizini acan, hava bulutlaninca biraz zor buzer.
Bu nedenle hic bir zaman fazla acilma..
Veya daha iyisi su, tabii yapabiliyorsan
Tum gelirini harca..
Hic tasarruf yapma.
Hayatini yasa.
Nasilsa bir gun hepimiz olmus olacagiz.
Syg,
3.73-4.92 ..yaklasık 1.20 tl artıs ..simdi su veya bu sebeple duzeltme gelse %50 duzeltme noktası yarısını dussen 4.32 ye inermi aceba ...merak ettigim pazartesi 4.50 den 3 gunde 4.92 ye kac liralık bir alımla geldi bunun takip edilcegi biryer varmı ya da acıklandıgı hisse senedi takası gibi acıklandıgı bir program mecra ?
yıllardır huyumdur alısverise gittinmi kuru gıdayı 5-6 aylık stoklarım ..bu yılda ramazan zamlarından etkilenmemek icin martta fulledim kileri 3-4 ayda daha gider stok..tatile zaten memlekete giderim orda hersey ucuz koylulerin kendi uretimi hava guzel ve temiz oldugu icin zaten acıkmıyorsun aksam ne zaman oldugu belli olmuyor ...zorunlu gıda fatura giyim ve egitim harcamaları dısında harcama yapmam ...aynı dusunuyoruz belli bir yastan sonra birikmileri ezicem ...etrafımda cok tanık oldum biriktirdiklerini yiyimeden ote dunyaya goceni ..ardında bıraktıkları kavga gurultu miras kavgası ...en iyisi coluk cocuk kendi isini oturtsun gerisini bosver ..kendini dusun cunku kendini dusunse vatandas huzurevleri dolu olmazdı ..ya belli bir yastan sonra coluk cocugun bile sana faydası olmaz ..