Aha da bütün para bitti ... artık ne yapacaksan yap ,[emoji847][emoji847][emoji847]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Aha da bütün para bitti ... artık ne yapacaksan yap ,[emoji847][emoji847][emoji847]
[emoji106]
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aha da 10 000 yazdı 11:50 ye , hani diyor yiyen varsa gelsin alsın ... dedim ya bende para bitti ,,, artık çekinmiyor blöfe [emoji12][emoji12][emoji12]
spek çok kızdı çizdi bir anda ..
burayı okuyor galiba
Tam niyeti bozdum biraderi aradım ,parayı isteyemeden biri süpürdü ..neyse yarına da var dedi kapanışta [emoji4][emoji4]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaçtan kaça çizdi süpürdü. Ben birşey görmedim. Kapanışta hoşuma gitmedi.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasıl süzülerek düştü bugün. Dün matriks te vesbe al vermiş. 12,4 ve 13,24 hedefine girenleri 11.70 civarındaki stopla dökmüşler. 11.60 ile 63 arasında küçük bir boşluk vardı, bu arada doldu.
Garip bir tahta bu. Yabancıları sevmiyor.
Sepet tam yük mal ama bi rahatlama oldu. Hani tahtacı da rahatlasın da yolumuza devam edelim.
Yalnız endeks en son 88bin civarına geldiğinde vesbe 9.5 da sürünüyordu. Sadece 1 çeyrek bilançoda böyleyse yıllık bilançoyla 100bini geçince napcak görelim!? Tahmin var mı?
Şirket faaliyet performansını bu şekilde sürdürsün yeter. Fiyat çok onemli değil bu saatten sonra. Temettümüzü alır otururuz.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.