Polhonun mutlu patronları, işcileri ,yatırımcıları hepinize bol kazançlar.
Printable View
Polhonun mutlu patronları, işcileri ,yatırımcıları hepinize bol kazançlar.
Ya sayın kartal Allah aşkına uğraştırma beni bu yazdığın o hisseler yaptıktan sonra ki yazın.
Ben sana o zaman dedim ki 3 hisse yaz yada 5 polho ile kiyasliyalim dedim sen ne yapamadın yazamadın.
Ve o dönem dedin ki tek hisse saçmalık şimdi ne diyorsun polho ya full gireceğim zaman gelecek.
Bana ve buradaki arkadaşlara bunlar yeterli delil yapma aklimimizla dalga geçme
Tamam sayın kartal bana bir hisse yazmış özelden, bakalım ne yapacak polho karşısında
Ayrıca bende tek hisse olmamasından yanayım bunu da belirteyim ama ne yapayım bir hisseye inandım mi tek hisseye dusebiliyorum. Ama mantıklı olan kesinlikle 3 hisse hadi olsun olsun en fazla 5 hisse
Bak sayın kartal tekrar yazıyorum siz yazdığınız zamanı çok iyi hatırlıyorum o zaman alark ve Pegasus çok iyi yukseldiler sonra da çok iyi gittiler ve siz deniz ki "bu hisseler çok iyi gitti burada durulacagina böyle hisselere geçilebilir dediniz."
Bende madem öyle bana 3 hisse yaz buraya karşılaştıralım dedim. Israrla her yazdığında yazdım ama sen ne yapamadın? 3 tane hisse yazamadın..
Evet o dediğin hisseler sen dedikten sonrada cok iyi gittiler ama siz 3 hisse yazamadiginiz gerçeğini değiştirmez.
Benim için bu konu kapanmıştır daha burayı bu konu hakkında meşgul etmek istemiyorum.
Ayrıca alrk bende yazdım hisse nete şimdi ekran görüntüsünü aldım istersen hemen atabilirim 12 Ekim 2021 yani senin yükselişte yazdığından 2 ay önce #6631 numaralı sayı ile numaralandırılmış yani daha o yükseliş fitili ateşlenmeden hemen önce yani sen daha buraya yazmadan once ben hisse nete yazdım O sıralar aldım ama erkenden verdim. Ama bunlar boş muhabbetler gereksiz madem öyle git orada para kazan niye buraya geliyorsun geliyorsan artık kapat oraların muhabbetini
Mevzu işi bilene kolay para kazanmak ama nasıl kazanalıcağıni bilmek kimseye zorla aldırmiyoruz kazandik kazanmayada devam ediyorum. polde hisselerimden biri insallah bundada istedigimi kazanırım hepimiz için pol hayırlisi olsun. elimdeki hisselerin diğerinide özelden attim size böyle devam edeceğim bol kazançlar.yatırım tavsiyesi degildir.