Sayın Melaziz61! Çok şaşırdım yorumunuzu okuyunca.Eskiden bu şirkete olmadık güzellemeler yapardınız.Şirkete ve rahmetliye söz söyletmezdin.Hayırdır başınıza yolda yürüken gök taşı mı düştü?
Printable View
Haklısın okuyunca ben de yazının biraz eksik olduğunu anladım şirketle ilgili hiçbir sıkıntım. Arsalarımız ölü yatırım zamanı geldiğinde kesinlikle değerlendirilecektir fakat şu anda şirketin karlılığına ve ticaretine bir etkisi yok onu söylemeye çalıştım sadece yoksa tabii ki de. Eplas bizim göz ağrımız Allah rahmet eylesin Kemal zorlu zor günleri atlatır bu şirkete bundan sonrası artık çocuk oyuncağı…
%9.96 pirimle kapanış yaptı , kap a baktım birşey yok , inşallah iyi bir haber filan gelir .
Bedelsiz haberi haftaya perşembe günü olabilir
Bugün kapanışa doğru yapılan hayırlı hareket; ÖLÜ KEDİ SIÇRAMASI (DEAD CAT BOUNCE)'mı ,yoksa yukarı ivmelenen bir hareket mi yarın görürüz bakalım ......
Son zamanda iki haftada spk onayı görmedim en az iki ay bekletir sırada 3 aydır onay bekleyenler varSM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spk seçimde ne olur ne olmaz diye ha gayret vira gayret halka arzlara onay veriyor SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.