Aynen öyle. CB de kk oy verirken millet ittifakında ki küçüklerden birine vereceğim adaya göre. Konya'da MV adayı hangisinin beğendiğim aday adayı yarışacak ona göre vereceğim.
Printable View
Kk devri sabık yapacakmış, kimle yapacak, birlikte hırsızlık yaptığı yanındaki 2 adamla mı? Demeyecekler mi, ali ve ahmet de vardı yanımızdaydılar? Hikaye anlatmayın millete.
Gene diyorum, ret bugün akp den istifa ediyorum millet ittifakına katılıyorum dese kk ayaklarına kırmızı halı serer.
Kusura b askmayın kinim çok büyük. İstikla mahkemeleri tekrar kurulmalı ali babo ve ahmet d ee dahil hepsi yargılanmalı. Kimse hesabı ödemeden masadan kalkamaz.
Ali ve ahmet kk yanına yerleştirilmiş kriptolardır.
Niye çıkıpta abd de yapılan gizli pazarlıkları anlatmıyorlar? Niye başbaşa görüşmeleri anlatamıyorlar.
senin gibi cahillerin ilk öğrenmesi gereken herkes suç işlediği zamanın yasalarıyla yargılanır
ilaveten lehe kanun sanığa yarar, sen bu saatten sonra istiklal mahkemelerini de kursan
hırsızlık yapan idamla yargılansın diye kanunlaştırsan da geçmiş ola, anca bundan sonra yapanı asarsın..
görevi kötüye kullanmanın zamanaşımı kaç yıl aç googledan öğren sonra hesap sormaya giriş
5 yıl önce görevde olanları bugün yargılamaya başlasan karar yargıtaydan onanana kadar zamanaşımı dolar, adam pürü pak gider..
Hey allahım sinan oğan veya incenin yüzde 0.00000001 başkan seçilme imkanı var da biz mi değerlendirmiyoruz.Yok işte mümkün değil matematik ortada.Niyet okumak doğru değil ama onların adaylıkları öyle ya da böyle cumhur ittifakının şansını artırmaktan olayı şaibeli olabilecek bir ikinci tur olasılığına taşımaktan başka bir şey değil.E nedir o zaman dertleri.Yazılan eleştirel şeylerin diyelim hepsi doğru e öte tarafta akp var,sedat peker in anlattığı bir sistem var.Adaletsizlikler var liyakatsiz bir yönetim var,ekonomide batık bir sistem var,hiperenflasyon var,afetlerde bile çadır satanları,koruyan milleti dört beş gün enkaz altında bırakan,salgında beş maske dağıtamayan bir iktidar var.Yahu kim gelse bundan kötüsünü beceremez.Bunlar gitmeli.Sonrasına sonra bakarız.
Eskiden Ramazan ayında sabaha kadar muhabbet dönerdi burada ,kadro zayıflamış. Müdavimlerin sayısı azalmış.
Bir de bu sayfanın müdavimleri birbirine karşı bu kadar kırıcı olmazdı, nasıl bir şeye evrilmiş bu sayfa.
Muhtar Reha abi , ihtiyar heyetini de toplayıp çeki düzen versin şuraya.