1,38-39-40 kademelerini 80 bin lot alarak süpürdüm dostlar...hem moral olsun hem de göze hoş gelsin...:)
Printable View
1,38-39-40 kademelerini 80 bin lot alarak süpürdüm dostlar...hem moral olsun hem de göze hoş gelsin...:)
1500 lot daha alabilirim aslında...gerçi harcamak üzere kenara ayırmak istiyordum...ama bu gün gaza geliyorum...:) o kalanları da batmanın plaka numarası olan 72 adetler ile almaya karar veriyorum...küçük çaplı sermaye ile yine küçük çaplı bir şow yapayım....:kahkah: sermaye çok değil dostlar bunu büyük rakamlar ile yapmak istiyordum ama yapacak bir şey yok...biraz idare edin...
Firma, satışlarını eur endeksli yaptığını bildirmişti. Dolayısıyla kapasite artışı ve dövizin yükselişi ile birlikte güzel bir ciro göreceğimiz kesin gibi.
Cironun ne kadarının faaliyet karı ve net kar olarak yansıyacağı meçhul. Herkes merakla bekliyor.
Fiyatı komik denecek kadar düşük.
Ben artık alım yapmıyorum. O kadar dayak yedim ki ucuz olduğunu bilmeme rağmen elim almaya gitmiyor.
Mevcut lotlar ile devam edeceğim. Belki bilançoyu çok beğenirsem tadımlık bir iki lokma daha alabilirim daha yukarılardan.
Paraları bitirmeseydin Keko! Yarın da destek atardın. Bilici'nin iki gün üst üste çıktığı görülmedi uzun zamandır.
Keko, bu arada Batman için kampanya başlatılmış, ilin sınırları Batman şeklinde değiştirilsin diye.
Yoksa kampanyayı başlatan sen misin?:kahkah:
Az aldım geri gelirse alışlara devam ederim. Hisse ucuz kur farkı karı negatif etkilese bile faaliyet karı önemli bizler için. Zaten negatifliği satmış henüz pozifliği beklentiyi satın almamış bir hisse şuan.
aklın yolu birmiş dostum...ben de aynı şekilde düşündüm ve fuul girdim...bir de süpriz güzel bir kar açıklarsa o vakit çok harika bir çıkış yakalarız...ben bu ihtimali sevdim dostum...yaklaşık bir aydır izliyordum zaten kararımı vermiştim...ama bu gün dayanamayıp alışa geçtim...