4,37 den aldılar mı sattılar mı. ben bu benim baktığım yerden anlamıyorum.
Printable View
4,37 den aldılar mı sattılar mı. ben bu benim baktığım yerden anlamıyorum.
Hissiyatınız iyi değil kırılma anı, satarsanız ne alacaksınız.Trade yapamazsınız ,anladığım kadarıyla. Bildiğiniz, hikayesi olan kağıt. Satacaksanız da daha sağlıklı bir durumda karar verin.Öfkeyle kalkmayın.Bakın satmayı düşündüğünüz durumda, ben de alayım diye emir giriyorum.Ne çelişki değil mi? Ancak kredi durumunuz varsa, Aten yanlış yapmışsınız demektir. Sakın benim yazdıklarıma göre hareket etme güzel arkadaşım.
maksat muhabbet olsun diye yazıyorum. 3 kademe zarar ve boşa geçen 1.5 ay dışında sıkıntı yok. ha bir de kar realizasyon sorunum oldu. hiç biri önemli değil. 4,40 dan aldım 3,96 gördü satmadım. biliyorsun. kredi falan işim olmaz. bir düşünür demiş ki " borsada bir kağıdı biri alır biri satar, ikisi de birbirinden zeki olduğunu düşünür" :) hedefim 4,94 dü görseydi acımaz satardım şimdi ise 5,70 bekleyeceğim. sadece sıkılıyorum. bütün gün bakıp duruyorum. çok saçma değil mi? bu arada bir hisseye de göz ucuyla bakıyorum. GSDHO 0,80 geleydi biraz alacaktım olmadı.
bu durumu da açıklayayım tekrar. açıklamıştım ama tekrarlayayım. ben dövizle yatıp kalkıyordum. borsada daha çok yeniyim. grafik çizmeyi, okumayı, formasyonları az buçuk bilirim bu da dövizden edinimim, ama borsa diyince daha çok yolum var. dalga geçmiyorum yani. etrafımda bilen soracağım kimsede yok. sorularım garip geldi sanırım :)
bu kagıtla ılgılı daha önce yapılan bı arastırma raporu varmı
ortak yeni olmana rağmen grafik okuman iyi. bu formda zaten herkesin artısı eksisi vardır. yeni olmana rağmen bence doğru kağıttasın. bende teknik analiz yok ama 25 yıllık bir borsa tecrübesi oluştu zamanla sizde de oluşacak. bu formun amacı zaten paylaşmaktır. ama bana 25 yıllık tecrüben varsa ne dersin desen derimki SABIR-ŞÜKÜR. kağıdın temeline inanırsan eninde sonunda kazanırsın. bak ben 2 yıl önce YATAŞ aldım tamamen tecrübeyle maliyet 2 ler falandır. 1 lerden başladım 6 lardan bile aldım. halen de satmadım. Sn. UAlkya ile de orada tanışmıştık. onsan da sağ olsun çok faydalandım. işin özü sabır zamanındasın sabretmelisin paraya ihtiyacın yoksa tabi. konuyu biraz uzattım ama iyi niyetle paylaşımlar yaptığına inandığımdan belki bir nebze rahatlarsın diye kendimi yazmaya cesaretlendirdim.