İki gündür iyi dayak yedik
Printable View
ama şu var hacimsiz salındı inş çıkışıda agresif olur
Sn Josef 750 maliyetle alım yapmışsınız fakat forumu okumaniza rağmen şimdi yazmissiniz? Sebebini bilmesemde keskin bir yazı olmuş. 2015 den beri düzenli alım yaptığım birkac sirketten biri. Ve bu süreçte grafik nasıl bir durum gecirmisiz gayet açık ve hiçbirşeyin garantisi olmadığını söyleyen bir grafik bu. Dediklerinizï ne kadar doğru bulsamda ne yazıkki bu sürece ters orantılı. Ki bu zamanda belli olmadı ki şirketin büyüyeceği uzun bir zamana yayılmış durumda, yani bu kadar ciro yapıp %6-8 kar marjı bilancoya komik geldi her dönem.
Pek teknik bilmesemde doğru olmadığıni kabul edemem, en azından psikolojik olarak var olduğunu kabul ediyorum bunlarinda direnç ve destekler göstergesidir.
O zaman neden 750 den aldınız ya da 660 dan almadiniz ya da 870 den? Ya da bu hissenin verdiğiniz rakamı göreceginin garantisindeki rakam sadece temel ise bir çok hisse var yaptığı karlar ile sizin yaptığınız hesaba göre ederiné gelecek. Para (temel) tekniği çizer ama ne tarafa?
Teknige gore alim yapmis olsaydim hem maliyetim cok daha dusuk hemde lot sayisi daha cok olacakti belkide. Ama diyeceksiniz ki neye gore teknik? Bende diyecegim ki 908 den 583 e niye dustuyse ona gore. Peki 3 ayda ne degistide 10 u gecti. Saygılar.
Sabırla ayın 20 sinden sonrasını bekliyorum o zaman artık bollinger falan dinlememesi lazım