Tarih 25/02/2019
Hisse.Net anketine bakarak yaptığım öngörülerim
Gene MHP hariç tutmuş gibi görünüyor (MHP de neden yanıldığımı anlatırım belki)
saygılar/başarılar
Hoşgeldiniz demiştik... Uçmuş.
Artık ağırbaşlı olma zamanı...Belediyeler de el değiştirdiğine göre...
Ama gerçek gündem gün gibi ortada maalesef...Ekonomi (dolar, faizler, enflasyon, işsizlik, hayat pahalılığı, alım gücünün yerlerde olması) ve hak, hukuk, adalet, özgürlük...
Kılıçdaroğlu da az evvel suratımıza çarptı bu durumları yeniden...Kral çıplak dedi...Beğenin beğenmeyin...Her şeyi açık açık anlattı...Sorunları biliyor...Ve çözmeyi de taahhüt ediyorlar...Belediyelerde bunları göstermeliler...
Hoş geldin Tengri Han. Seni tekrar aramızda görmek sevindirici.
Ama Ayhan kardeşimizin hatırlatmasını da aklımızda tutalım. Biz forumdaşların yazdıklarının belli ölçülerde hisse.net yönetimini de sorumluluk altına sokan sonuçları olduğunu unutmayalım. Yöneticilerimize yardımcı olmanında basit bir yolu var aslında, mesajı yazdıktan sonra enter tuşuna basmadan bir daha okumak, biraz sert görünen ifadeleri yumuşaklarıyla değiştirmek çözüm olacaktır.
Neyse bu konuyu fazla uzatmayalım. Biraz daha abartırsak Tengri Han'ı ifadesini almak için geri çağırmış gibi olacağız. Ki amacımız bu değil. Kendisine bu başlık için harcadığı emek ve büyük ölçüde tutan öngörüleri teşekkür borcumuz vardı. Onun gereğini yaptık.
Bu vesileyle sevgili yönetici ve moderatörlerimize çağrılarımızı cevapsız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Saygılar..
Sonra da yasaklandım zaten...
Arkadaşlar Hisse.Net anketleri size çok şey söyler yeter ki okumasını bilin
Ben uzun zamandan beri takip ettiğim için bu kadar isabetli öngörüler de bulanabildim ÇOK ŞÜKÜR YANILMADIM
saygılar/başarılar
Haklısınız
Yöneticilerimize yardımcı olmalıyız
Benim zaten yöneticilerle bi sorunum hiç olmadı bu manada
Daha önce de belirttiği gibi Fener/GS/Doas/Akenr/Bmeks gibi başlıklarda olumsuz görüşlerim+siyasi atışmlardan çok ceza aldım
Haaaa o hisselerde iş olup bittikkten sonra başlıkta biten bir tip değilim
Çok çok öncelerinde olumsuz görüşlerimi paylaştım çok tşk aldım ama çokda kavgaya tutuşduk..
Tabi ceza da aldık...
Bakın Doas başlığın da Pykonocess adlı zat döndükten sonraki daha ilk mesajım da bana sataşdı (inanmıyorsanız açın bakın Doas başlığına)
Şimdi ben ona cevap verince (ki vereceğim) beni şikayet edip ceza aldırıyorlar
Ama sizleri üzmemek adına daha dikkatli olacağıma SÖZ VERİYORUM
saygılar/başarılar