Printable View
Adamlar 2007'de Michigan'da projeyi çizmişler ....
Hala , ''İmamoğlu yapsaydı ..........''
Kimin, ne için yapıldığı belli o kanalın .
''Kupon arsacılar'' da otlanıyor!
Bizden çok önce eski Sovyetler Birliği ülkeleri denemiş bu ucube yapı tarzını,tabi o günkü imkanlar nispetinde,onlarda da,beton güç ve ihtişam göstergesi,içi boş yapının batı ya karşı güçlü gösterilmesinin amacı olmuş,Bulgaristan da bir çok yerde bitişik nizam 10-15 katlı iğrenç yapılar gördüm,insanlar artık mülkiyet sahibi oldukları için,kimisi farklı boyamış,kimisi sadece kendi dairesine mantolama yapmış,betonla gelişmişlik yakalayacağını düşünen toplumların elinde 30-40 yıl içinde sadece eski ve çirkin binalar kalıyor maalesef...
istnabulun nufusunun %90 ı istanbul il sınırlarının %15-20 si icinde ,, bu bakımdan dogru buluyorum ,
Ama şöyle bir sey dusunuyorum , yapılırsa ya cok güzel yapılması gerek yada hic başlanmaması gerek .
Herseyin cok iyi planlanması gerekli diye düşünüyorum .
Cünkü yıllarca zaman ve para harcanacak ,
Bogaz trafigi ile ilgili argumanları yetersiz buluyorum i Bogazda evet kazalar oluyor ama cok sıklıkla değil.
Projeye karşı değilim ama bir an önce başlasında demiyorum , çünkü dedgim gibi ya her şey planlanıp dort dortlk yapılmalı yada hic başlanmamalı.
Kim yaparsa yapsın çok büyük hatadır...Ve yapılmayacak ta zaten...Sadece gündem değiştirme...Yıllarca sürecek bir dedikodu...Yerli oto gibi...