Ipekte ki hareket durmadığı sürece çok zor..sipek feci dayak atıyor.. yarın dayağa devam edecekler mi bakalım..
Printable View
Ipekte ki hareket durmadığı sürece çok zor..sipek feci dayak atıyor.. yarın dayağa devam edecekler mi bakalım..
ıpegın ne sucu var arkadaşlar elınde ıpek olan da var neyanı kozada var gıtmıyosa beklıcen ısıne gelmıyosa satarsın sımdı bende kozada var ıpekte
Kozal dip 40 sayarsak 71 lira İpek'e 4.19 dip 12.3 şuan . Hisseyi götürmek isterler ise temel teknik bile iş yapmıyor bazen . İpek'e 7 liraları geçemezdi sonra 9-10-13 e kadar yükseldi yanlış anlaşılmasın ben İpek'e alın kozayı satın demiyorum demem . Ama şu bir gerçek ki ben borsada pek mantık aramıyorum artık . . Nerede ise iflas edecek firmalar kaç kat gitti . Şu hisseleri baskılamak isteyen Speklerin artık işin sonuna geldiğini görüyorum ama . Tek sorun endekste , eğer bir çöküş olursa o zaman etkileneceklerdir ki etkilenmeyen hisse nadirdir . Kozaa İpek'e 5 kiraya düşse ne olur 3 liraya düşse ne olur gördük ki yeni zirvelerine gitmek için can atıyorlar ...
Ipek spekulatif yükseliyor.. verileri malum..yıllar öncede ayni taktikle yükseldi.. defalarca bu konuda yazılıp çizildi.. her zaman kozaa ön planda..bakalım bu spekülatif yükseliş nereye kadar..inş.cok can yakmaz..
Ben takasları incelediğimde anladım zaten bu durumu öncesinde de çok yazdım . İpek'e de lot sayısı az dedim bakın hintli gelip 7 milyon dolarını Rysas da 33 milyon dolar yapmış yukarıda link paylaştım çok mu sağlam hisse mi ki 70 kuruştan 10 liraların üzerine gidebildi ? . 7 milyon dolar 50 milyon tl demek . İpek'e 5.5 lara düştüğü zaman 8-9 milyon lot alabilmek demek ... orta halli 2-3 spek bile girse fizana götürürler . Kozaa kozal cuma neden öyle satış yedi ? Bence sert haraketler ile İpek'e de olanları dökmek istiyorlar . Başaramazsa spek , bu sefer İpek giderse millet kozaya saldıracak speke bu durumda kozaayı yukarı götürmek durumunda kalacaktır . Tabi milyon dolarları olanların ne yapacağını kestirmek zor ... en iyisini Allah bilir
hisse 2-3 gün içinde nedensiz tavan yapabilir, daha önce 11.74den 12.70e gitmişti ve şu an 11.45... Ah satmadım pişmanlığı içindesiniz şu an..
Aynı işlemi yapacağını düşünüyorum ama bu sefer ikinci tavanı yapacak bence. Bu nedenle dikkat edin.