Printable View
Alıntı: Originally Posted by fanatikel müjdelerle daha fazla düşüş bekliyodum dolarda ama çok etki etmedi gibi Hangi müjdelerle????
Alıntı: Originally Posted by adanalı Hangi müjdelerle???? Uzaya gidiyoruz, aya iniş yapacağız.
Alıntı: Originally Posted by EGEDUK Uzaya gidiyoruz, aya iniş yapacağız. Biz başka bir yere iniş yapacağız da neyse.....
Alıntı: Originally Posted by watcher46 Biz başka bir yere iniş yapacağız da neyse..... Halk olarak foseptiğe inişi yaptık, şimdi dibi bulmaya çalışıyoruz Sn wather46. Umarım bu pislikten çıkabiliriz diyeceğim de fazla da umudum kalmadı. Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Originally Posted by JAS Halk olarak foseptiğe inişi yaptık, şimdi dibi bulmaya çalışıyoruz Sn wather46. Umarım bu pislikten çıkabiliriz diyeceğim de fazla da umudum kalmadı. Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Umut biter mi?Her zaman umut vardır.
Alıntı: Originally Posted by JAS Halk olarak foseptiğe inişi yaptık, şimdi dibi bulmaya çalışıyoruz Sn wather46. Umarım bu pislikten çıkabiliriz diyeceğim de fazla da umudum kalmadı. Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi her okuduğumuz izlediğimiz şeyde biraz daha moraller bozuluyor evet
dolardaki oynaklık sayesinde burada mı takılsak yükseliş başlığında mı belli değil :)
faiz kararından sonra bu başlığa da bakmak lazım gelir artık:)