cuma-bugün işlem yok...her zaman piyasada olmak istemiyorum.fırsat olunca 70 sonra 100 kontrata tamamlıyorum.
kaldıraç düşük olunca problem olmuyor.
Printable View
cuma-bugün işlem yok...her zaman piyasada olmak istemiyorum.fırsat olunca 70 sonra 100 kontrata tamamlıyorum.
kaldıraç düşük olunca problem olmuyor.
Burada çok fazla tartışma var nedense. Birisi lince uğruyor. Lince uğrayan sonra diğerleriyle bir olup başkasını linç ediyor. Bugün gördüğüm manzara bu. Kimse kimseye sataşmadan fikirler paylaşılsa harika olurdu. Birbirinizi yıpratıyorsunuz bence. Forumu okumama kararı aldım. Dikkat edin sizlerde kendinize.
Sevgiler:)
Geçenlerde en yüksek 10.30 gördüydü, basit bi hesaplama yaparsak, olası düşüş senaryosunda yüzde 50 desek. yaklaşık olarak 5.15 lere tekabül ediyor.
7 yi nerden çıkardın koç. Bence 7 diye rakkam olmaz, olması için önce 14 görülür ordan yüzde 50 düşerek 7 bulunur. Yannış anlaşılmasın genelde düşüşlerin ort. yüzde elli oluyor istatistiki olarak ondan şeyttim
“ )).. Geçmi$$ olsun & gazamız mübarek olsun stylA “
Taşınan Açıklar
https://i.hizliresim.com/BZayfh.png
ben nihai düşüncemi yazıyorum. bankalar güçsüz görünüyor bu doğru bana görede güçsüzler ancak bankaların böyle görünmesi piyasayıda etkiler algısı yaratmak içindir. koymuşlar bankaları erkete ye malı öbür taraftan götürüyorlar. benim pencereden böyle gözüküyor. başkası nerden bakar nereyi görür kendi sorunu... hadi bol şanslar
ARZUM 3 gündür tavan.şirket sahipleri için çok güzel bir fırsat.istersen yüksek fiyattan halka arz yap.arkasından tavan serisi de var.
keşke daha önce toplanıp bir şirket kursaydık.zengin olmuştuk.
10 tavan çektirirdik.:)