Gumus Muthis tercih olur ortak , ben de su iblisten kurtulursam 3.2 dolarda ayni sekilde dusunuyorum . Gumus ya da Altin . Umarim digerlerinde oldugu gibi bunu beklerken kacmaz
Printable View
Gumus Muthis tercih olur ortak , ben de su iblisten kurtulursam 3.2 dolarda ayni sekilde dusunuyorum . Gumus ya da Altin . Umarim digerlerinde oldugu gibi bunu beklerken kacmaz
Yıllık ÜFE %80 i geçmiş gerçek Tüfe de en az %80 hala hisseye baskı kurup eksi yapmaya çalışıyorlar.Sizin Allahınız yokmu ****** çocukları
Gunaydin
Hayirli ve karli bir yil olsun
Takip edemiyorum forumu duzenli ve keske yukseliste satsaydim diyenlerdenim…
Yazdiklariniz dogru ise, bir dilekce ile SPK’ ya basvurup hakkimizin dogru temsil edilmesi icin SPK tarafindan YK uyesi atanmasini isteyebilir miyiz ?sonucta adamlar meşgul diyorsunuz…Bunun ornegi var midir?
Tedarikçi konumundaki sirketlere danismanlik nedir? Buna kim nasil neden goz yumar
Cevaplariniz icin teşekkürler
Ortaklar gelin enflasyon dolar ve Tekfen etiketile bu hırsızlarla organize mücadele edelim bugün twiterortamında
Kagidi anlik takibi biraktim Foreks takip falan almadim bile borsa ile iliskimi bu iblis 3 dolarlara yaklasana kadar kesme karari aldim , ne haber takip ederim ne baska bi sey . Karalamaya devam sadece Twitter da bu haysiyetsiz firma ve patronlarini . Herkese bol sabirlar diliyorum
Umarım herkes USD bazında zararları çıkarır hatta yurtdışı enflasyon değerleri de eklenmiş olarak.
Zoraki ve hatta taammüden fakirleştirilen, ceplerinden paraları bilinçli şekilde hortumlanan halkımız için dileğimde bu kötülüklerin müsebbibi iktidardan bir an evvel kurtulmasıdır. Halkımız bunlara öyle bir şamar vursun ki sesi kahvenin geldiği Yemen'den, ipeğin geldiği Çin'den bile duyulsun. Tarihin çöplüğüne öyle bir süpürülsünler ki bir daha geri gelmek bir yana adları bile bir daha anılmasın ve onların adlarını anmak bile bir utanç kaynağı olsun.
Maximetu,biz tekfeni 3-3.5 dolar aralığında satanakadar gram gümüş 6 TL seviyesine gelse muhteşem olur.
Harika olur ortak da , Biz 3-3.5 dolar zor oluruz bu yonetimle:)