Agzini hayira ac abi trade edip maaliyet dusurmekten helak oldum 1 ay daha surunurse zarar filan kalmicak zaten..SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Agzini hayira ac abi trade edip maaliyet dusurmekten helak oldum 1 ay daha surunurse zarar filan kalmicak zaten..SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeşim böyle çıkarım mı yapılır?
Şu kriz-savaş riski bitse dolar dusermismis.Teyzemin şeyi olsa eniştem olurdu oldu bu tam. Senin krizin bitmez kardeşim anla artık bunu bitmez.2 yıl önce ne vardı hatırla. Peki 2 yıl sonra ne olacak tahmin et. Bulamazsan söyle ben yazarım buraya.O yüzden bu masalları bırakın. Ya posta koyunca ekonomik siyâsi gücün olacak,yoksa yine hakkını arayarak ama politik şekilde ulkeni koruyacaksin.Trump in bir twiti ekonomini allak bullak ediyorsa nasıl yarına güvenle bakacaksin.O kadar uğraş emek ver sonra iki kelimeyle heba olsun herşey. O yüzden bırakın bu masalları. Doyduk artık.
Dolar dunyada dusuyorken bizde firladi.. Bunun savas riski ile ne alakasi var ? Bu tamamen bizim ekonomimizin yoklugu ile alakali..SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen öyle. Hayır her dolar yükselince akıllarınca mazeret buluyorlar ya.
Niye başka ülkelerde olmuyor .Benzer riskler hiç onlarda olmuyor hep bizde mi oluyor. Öyleyse eğer bu daha büyük bir sorun.
Biraz zeki olan,çok değil biraz,bir binanın temeline bakar önce. O sağlam değilse 4.kattaki evin sorunlarını tartışmak hava civa.
Bu arada paramin 4te 1 iyle Akbanktayim. İlk alimi sanirim temmuz gibi ufaktan yapmistim 5.80di. Ala ala ortalamayi 5.07ye cektim. 4te1 buradayim, herkese bol şans. Bugün 11.50lerde eski aşkim ipege goz kirpayim dedim, elim biraz agirdir, alayim diye bakarken tavana gitmis nasiplenemedik malesef.
bist 150 bin olsa bankalar %5 anca çıkacak, görüntü bu
Zaman enerji ve borçlarinı öteleyen spor hisselerinin zamanı. Petkim daha geçen gün 3.80 di. Belki yarin 4.80 olur. 1 haftada 1 lira. Bankaların 1 lira prim yapması aylar belki yılları bulacak görüntüsü var. Milletin anasından emdiği süt burnundan geldi. Yazık burada kaybedilen yıllara, pul olan tasarruflara. Yazıklar olsun, perişan ettiniz yatırımcıyı.
Yatırım al sat tut tavsiyesi değildir