resmen yatırımcısına işkence eden bir hisse oldu ve yönetimin umurunda değil....
Printable View
resmen yatırımcısına işkence eden bir hisse oldu ve yönetimin umurunda değil....
bir hisse 33 ay sürekli düşer mi bunun bir mantığı olmaz mı...resmen zulüm başka birşey değil....
Ortak hedefim 2020 artık bu saaten sonra toplayıp hem birikim yapmak hemde ortalama düşürmek malum maliyet çok yüksek
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2009-2010 al sat dönemimi saymasam 2010 yılından beri hiç hareket etmedim sonuç ortada....uzun vade düşünülecek hisse değil ...uzun vade düşünmen için sürekli karını artıran bir şirket olması lazım sürekli temettü veren bir hisse olması lazım ...bunlar bu şirkette yok...çok büyük bir yanlış yaparsın....aynı fiyatta olan aselsn 15 kat arttı bu adi 1 kat bile artmadı boşa geçen 8 yıl var ....çok ciddide para bağlamıştım...ben şuan elimde kalan 20.000 lotu nasıl 3,90 lardan satamadım diye üzülüyorum 3,80 lerede razıydım dün geç karar verdim sonuçta elimde kaldı.....
Ortak haklısın lakin diğer hisselerde treni kaçırdık korkuyorum açıkcası girmeye
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
mantık şu gubrf düşüyor aseln halkbnk vs. düşüyor....sen bakıyorsun düşmelerine...bunun çıkışı nasıl olacak önemli olan bu ...bu saatten sonra....örneğin ben gubrf sattım halkbnk aldım ikiside düştü...biri 38 fk ile düşüyor diğeri 3 fk dan düşüyor...sence tepki hangisinde sert olur....mantıken düşük fk lı halkbank daha sert tepki verir bende bu mantıkla gubrf den çıkıyorum...bize olan oldu artık dönüşte hangi hisse daha iyi performans gösterir bu ilgilendiriyor.....normal şartlarda bu kar rakamlarıyla bu fk ile gubrf nin sert yukarı tepki vermesi çok zor ...bir haber gelirse ancak...o haberi beklemekten yılları geçirdik..
Ortak gübrenin bu fiyatlarda olması akıl işi değil şirketi satsan bunun 4 katı eder biir yerde fırlıyacak ama bakalım nasip artık
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi