150 bin lot dolaşımda hisse var adam tabana 39 bin lot satış yazmış kim alır o malı 409 lotla taban yapıyosun her gün o kadar vereblrsin en fazla mecbur hareket yaptırcak ytd
Printable View
sabah seansında 198 lot
öğlen seansında 211 lot toplam 409 lot işlem oldu..
diyecek laf yok yığanlara, beyler öyle bir dünya yok..
SATIŞ BİLE VERECEKSEN, VER BAKALIM GÜNÜN TAVANINA noluyor.. bu kadar basit ve açık ki.. kendi adıma iyi yatırım yaptım, Allah hiç kimsenin emeğini zayi etmesin.. KENT GIDA ÜFÜRÜKTEN GELMEDİ BURALARA.. çok farklı günleri de göreceğiz inşallah..
YTD
Tahminimce ky değil o kadar satış koyan ky olsa tahtacının arayıpta bulamadığı ortam topları hepsini muhtemelen daha da aşağıdan istiyo malı milleti bıktırarak çok uzun sürmez diye düşünüyorum 409 lotla taban olan 409 lotla da tavan olur ne zaman satış kısmında ky nin malının görürsek ozaman gidecek bu tahta ytd
Sayın nana hocama katılıyorum...VKFYO ya bir şey yapilmayip KENT ve BFREN gözaltına alınıyorsa ÇİFTE STANDART uygulanıyor demektir..
ruchanlat normal islem yapar.ornegin megap tahtasi te fiyatta rucanlar gun boyu islem yapti.bu hep böyle olmusdur.bedelli bolunme beklentiei ve serbest marjla ruchanlarin islem gormesi beklentinin devam ettigini gosterir.zaten bolununce eskilerin fiyati duseceginden onlara da tqlep fazla olacaktir.ytd
bu yazdigin suc senin nasil alin demek sucsa almayin demekde suc vebali var.Beklenti devam ediyor.ne hisseler 30 katina cukmis yoluna devam ediyor.burda beklentisi devam eden yeni yarimlar ve sermaye artiracak bir deve boyle konusursunki.Bolunme bittimi hayir bekleenti devam.ytd