Çürüttü koca hisseyi. Al gotune sok
Printable View
Çürüttü koca hisseyi. Al gotune sok
b.ku çıktı resmen.
Amacı mal çakmak değil, hisseyi aşağı çekmek. Hisse yükselmeye başladığında istenen yerlere gitmesin istiyor
Bunun yöneticisi manuplasyondan ceza aldı. Asıl anz nin kendisi manuplasyoncu. İbreti alem için atacaksın hapse
Hani beklentisi olan hisse bu mu arkadaşlar.
Evet şimdi inandim 10 lara kadar düşer.
herkesin beklentisini umudunu kırıp , herkese lanet olsun deyip , ellerindeki malları yok pahasına satmalarını istiyorlar. görmuyormusunuz arkadaşlar , o kadar rekor kar var , özkaynak karlılığı %30-35 lerde.... emsalinde senet yok. ama SPEK muhtemelendirki patronun adamları , baskıyla yıldırıp bıktırıp , malları yok pahasına alma peşinde....
25 yıllık borsa yatırım tecrübemde hep aynı şeyi yaşadım her zaman aynı hikayeler. ne zaman yatırımcılar satıyor , senet alıp başını gidiyor.... gerçi bunda alıp başını götürmeyebilirler.... buradaki planları kesinlikle bambaşka....
ben böylesine batmış bitmiş bir ekonomisi olan ülkede , iharacatçı şirkette kalmayı tercih ediyorum.....
Onun bunun çocukları götlerinide yırtsa , hisselerimi alamıcaklar..... buradaki maniplasyonun haddi hesabı yok !!! ama gel gör ki kimi kime şikayet ediceksin !!!!
herkese mayıs ayında temettü ayına kadar sabırla beklemelerini tavsiye edebilirim..... ben onun bunun çocuklarının 3200 lotunu daha aldım bugün... dahada aşağı çekerlerse pasif alışlarımada vericekler !!! 11.10-11.16 arasındaki alışlarımı görünce götü korktu. Versene ******** !!!! verde alim mayısa kadar bekliyorum temettüyü!!!!!!
11.20 den değil 9 tl nin altından aldığımı hesaplıyorum !!!!! mayıs ayında temettüyü alıp o senedi yeniden 11 tl üstüne atmadan o verdiklerini benden geri alacağını sanıyorsan , ahmakların kralısın .....
yatırım tavsiyesi değildir...
4000 tane alışım var 11.10 - 11.15 arasında , hadi ver götün yiyormu ******** ????