AÇIGA SATISIN OLMADIGI BORSADA...
çöküş korkunç olur.FRONU patlamış bi GAMIYON gibim olur borsa,FECİ ÇÖKER.
bakınız 2000 yılı.
çünki YABANCININ ELİNDE daha yüzde 50 mal var,yuzde 60 dı,henuz yüzde 10 verdi.
Printable View
AÇIGA SATISIN OLMADIGI BORSADA...
çöküş korkunç olur.FRONU patlamış bi GAMIYON gibim olur borsa,FECİ ÇÖKER.
bakınız 2000 yılı.
çünki YABANCININ ELİNDE daha yüzde 50 mal var,yuzde 60 dı,henuz yüzde 10 verdi.
Bence bu bankalara verilen cezayı sevmedi piyasa.
Özelikle de bankalar.
Onlarda da açığa satış serbest olunca,
buna bide dow eklenince,
kıp kırnızı oldu pist.
Ameriga toplarsa, bizimki de toplayabilir. Umarım yani. :he:
KURAL....
borsa çıkarılıyorsa,MAL VERİLİYORDUR.borsa çökertiliyorsa verilmiş mal geri alınıyordur.BU CIKIS O CIKISTI...MAL VERME CIKISI.
kime...
HALKA...
ve
devlet kurumlarına.
çıkış bitti...MAL VERİLDİ.
SIRA NEYDE...bu malı geri almada...
nerede...
76 000 de….
Yarın daha çok kişi üzülecek, ütülecek. Bence hergün bir önceki günden daha çok kişi ütülüyor reis. Değirmen gibi üğütüyor mübarek, kaşıkla verdiğini muhakkak ama muhakkak kepçeyle geri aldı, alıyor ve de alacak. Neden?
Çünkü adamların işi bu, sen adamların tezgahına gelip de alış veriş yaparsan geçmiş olsun.
Yanlış anlama reis, bu sözlerim özellikle yeni yeni heyecanlı kalbi kazanma hırsıyla pıt pıt çarpan talihsiz kardeşlerimize.
Bu işlerde medet aramayın. Kendi asıl işinize odaklanın gençler. Bir de sakın kendinizi çok akıllı sanmayın.
Robot denen bişi var. Yapay zeka denen bişi var. Arkasında yüzlerce hintli kardeşimizin geliştirdiği perfect! yazılımlar var,
Mili mili saniyede tonlarca işlem yapıyor
Öyle teknik analiz takas analiz temel falan bunlar çoook geçmişte kaldı.
Neyse gözünüzü açın, uyanın
Bol kazançlar...SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bülten çıkmış çok kritik bir şey göremedim.
https://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2020&no=42
80bin tutar mı diye düşünüyordum, üstad sizin yazınızı görünce tutmama ihtimali olduğunu anladım, vicente baskan da 60bin dedi.
Aşağı yukarı 74binleri ortalama baz alırsak dediğin gibi olası 2.dalgada oralara merhaba diyebiliriz lakin önce 115bin sonra 113binin kırılması gerekir. kırmızı gördük diye hemen rehavete düşmeyelim, robotlar cok pis oynuyor. millet cuvala doluşursa pala ham yapar :he: