mart enflasyonunun yüksek çıkacağını 16 martta yazmışım :)
Printable View
Betoncular batmadan bu iş gidebildiği yere kadar gidecektir.
Zeybekçi bugün buyurmuş MAYIS ayında enflasyon tek hanelere düşecek. Bu kafaların söylemlerinden sonra MB sıkıysa faizde arttırıma gitsin. Benim çok sevdiğim bir atasözümüz vardır `kılavuzu karga olanın burnu b.. tan kalkmaz ` meali; layık olduğun hayatı yaşarsın.
tek hane mi?:bravo:
şimdi bakıyosun konu başlığı "dolarda yükseliş kaçınılmaz" ???? :) e rakamlara bakıyosun dolar tüm dünyada yükselirken türkiyede de speküle edildi 4 leri gördü ok.
ve gazlar alındı balon söndü,türkiyede bir istikrarsızlık bekleyenler avcunu yaladı trump ın kabinesi göreve başladı trump rusyaya atom bombası filan atmadı meksikalıları vurmadı falan filan inter milan :one:
ve doğal olarak döviz kuru son 2 aydır düşüş trendine girdi, öyle ya spekülasyon mekanizması için bulunmaz bir fırsat varken önemli bir referandum varken hemde ??
demekki ekonomiye bir güven var demekki istikrar isteniyor , 16 nisan sonrası doların hızla 3 lira bandının altına gerileyeceğini düşünenlerdenim. 2016 1 yıllık spekülatif bir köpük yarattı fonlar da bu spekülasyondan iyi para kazandılar ve bitti.
2016 15 temmuz gibi bir mahşeri içinde barındıran a kabinde abd seçimlerinin stresini sırtlanan zor bir yıldı.türkiye çetin bir imtihandan alnının akıyla çıkmıştır.
yüksek kurun faizi körüklememesinin sebebide buydu zaten, bankalar bu spekülasyona faiz enstrümanını devreye sokarak katılmayınca türkiye kazandı, bankacılık sektörünü faiz enstrümanını bu 1 yıllık kur spekülasyonunda manipüle etmedikleri için kutluyorum, milli duruş bunu gerektirirdi onlarda doğru olanı yaptılar sonuçta türkiye kazandı.
yani istikrarsızlık kaos beklentisi boşa çıkınca doların balonu söndü, pis bir spekülasyondu.
amatör bir bakışla şahsi fikrimi paylaştım ,herhangi bir yatırım tavsiyesi içermez
saygılarımla