Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustadim bu bir tesaduf olamaz Bayrama denk gelmemiz iyi oldu bu surecte Hemde ne isabet oldu valla. Millet abd enflasyon şokunu atlatır biz tatildeyken. Çekirdek çitleyip izledik dünkü düşüşü.
Alıntı: Originally Posted by aydinc Bende kullandım bedeva wifi :kmk: Ucuz olsun diye Hala kampus menu soyleyip siparisini universite kampusundenmi teslim aliyorsun aydinim?
Alıntı: Originally Posted by Webster İnvestingdeki adim Aydinc Ben de dombili kullanıyorum...
Alıntı: Originally Posted by myfinans Hemde ne isabet oldu valla. Millet abd enflasyon şokunu atlatır biz tatildeyken. Çekirdek çitleyip izledik dünkü düşüşü. Alen delon bir twit daha cakarsa dadindan yenmeyecek Bidon kafa da dostum rte dese 2000 deriz valla
Alıntı: Originally Posted by Webster Ucuz olsun diye Hala kampus menu soyleyip siparisini universite kampusundenmi teslim aliyorsun aydinim? Rezillikte son nokta...
Alıntı: Originally Posted by Webster Opel mokkaci mert sanirim bu kisi Mokka değil grand x idi galiba Ayrıca Mert bey fabrika sahibiydi hatırlatırım.
Alıntı: Originally Posted by aydinc Odas VESTL vesbe Özellikle beğendiğim kağıtlar Tavsiye olamaz haaa ona göre :kmk: Arkadaslar aydini yanlis anlamayin Ucunden de uzak durun demek istiyor Girdigi yer iflah olmuyor
Alıntı: Originally Posted by Webster Ucuz olsun diye Hala kampus menu soyleyip siparisini universite kampusundenmi teslim aliyorsun aydinim? Hasan abi kendi klinigimde sana özel hizmet vermeyi teklif edebilirim :)