daha devamı da var ..
Printable View
daha devamı da var ..
Pozitif; benim elimde hisse olmayacak ve başka topiğe girip olumsuz yazılar aylarca-yıllarca yazacak kadar kendime yenik düşmedim.Para için eğilmedim bugüne kadar.YTD
Bak burada TRENDHOUND durumu hepimizden iyi...Alani borsa ve bilgili...1 cümlesi belki de farkinda olmadan yazılmiştı..Farkina varmak önemli, niyet önemli...Sen her gün ama her gün ayni yorumları yazmaktan usanmadın.Yahu hisse kötü tamam dedik ; düşüncene saygı duyduk.İnandiğın hissede YOL ALIR MISIN? SORUYU ANLADIN MI POZİTİF? YTD
Boldladığım yeri tekrar bi oku
Borsacının dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır th seni buralara tekrardan hanki rüzgar attı :he:
Soru şu,
Elinde hissesi olmuyan ve almayı da düşünmüyen bir insan sayfaya neden yazı yazar, enteresan.
Bak pozitif abiye ücbucuğa düşünce alıcağı için yazıyor, peki sen neden yazıyorsun. Ayı desem ayı değilsin boğa desem boğa değilsin :kahkah:
Sayım bozkurt; bak pozitif bugün tesadüfen gördüğüm rtalb topiğinde aynen burada sürdürdüğü çizgiyi gösteriyor..Çalışan insanım.Takip etme gibi bir karakterimde yok.Ancak ben elimde hisse olmayacak atiyorum bir akbnk veya bir rtalb veya bir eregl girip karamsar ve olumsuz yazı yazmayı her şeyi geçtim önce insanliğıma sonra karakterime yakıştıramiyorum.Vicdanım el vermez...Sayin Trendhound; hisse hakkinda bilgisini yazar-teorilerini ortaya koyar,aldiysam aldım sattiysam sattım şuradan kazandıysam kazandim der....Virgül olmamıştır...YTD
ya arkadaşlar şu kapanış rakamlarındaki farka bakarmısınız
diğer bankalar artıda bu mendebur %3 eksi
bunu açıklayacak yokmu birde devamlı böyle
elinde hissesi olupta rahatsız olan yok mu
ben sizden fazla rahatsızım ilginç
eğer şu yapılanı reva görüyorsanız söylenecek söz yok:28:
Pozitif; benim elimde hisse var.Reva görüyorum kendime.Sende hisse yok.ŞIMDİ İNANDIĞIN HİSSEDE YER ALIR MISINIZ? YTD