O zaman eksik, hatalı yazma.Tam yaz.
Printable View
O zaman eksik, hatalı yazma.Tam yaz.
ne kadar adi tahtacımız var...resmen hayata küstürdü bizi...teknoloji şirketleri uçtu aya çıktı bu hala sürüngen modunda....adam 30 milyar dolar teşvik vereceğim diyor hissede tepki yok...bu teşvik sanki karel için yapılmış....bir proje birşey sunun şirkete değer katın adam parayı gösteriyor gelin diyor...bunlar hala ky kanını emme peşinde....yönetim tedarik zinciri problemi varken bahane ettiniz mal tedariğinde sıkıntı var diye al size teşvik kafayı çalıştırın yerli millisini geliştirin...yapamıyorsan ortaklık kur yardım al birşeyler yap ama beceriksizlik yapma...yıl sonuna kadar hisse için şans vereceğim iyi bir performans oldu oldu olmadı satarım.. iş işten geçtikten sonra üstüne para verseniz tutmam bu enflasyon ortamında karele iyi şans verdim...2 bedelli sonrası hisse performansı tam bir facia borsa maceramda böyle birşey hiç görmedim....2 bedelli yapıp enflasyona yatırımcıyı ezdirmek ahlakide değil vicdanide değil izahı yok...umut verip sonra ortakları yarı yolda bırakmak etik değil...
son bedellide 2024 hazirana kadar modernizasyon yatırımını bitireceğiz diyordular bir gelişme yok...hissede cambazlık yapma derdine düştüler daha tatlı geldi sanırım bir aşağı bir yukarı yerinde say dur...hissede ki hareketlerin ky ile uzaktan yakından ilgisi yok...
Teşviklerin para olarak verileceği bir yanılgu.Teşvik arsa ,vergi muafiyeti v.b avantajlar olur ancak.Parayı yatırımcı getirecek.Ancak bu ortamda zor.
karel resmen çöp hisse oldu....koca şirket aylardır 2 tl yukarı 3 tl aşağı başka numara yok....karel bu değildi dohol sonrası tanınmaz halde.....
kapanış 15,33
2024 Nisan ayı sonu 15,39 dan hisse alan ve 3 aydır taşıyan ile
2 gün önce bu pazartesi 17.48 den hisse alanın zararı aynı. Yaklaşık %12 eksi
bugün aracı kurum dağılımında bir kurum 752.752 alış 0 satış.
753.000 değil. 752 752 .
allah belası versin tekrar 15 lerde haftaya 14 ler
Gelen her haber hisseyi daha da geriye götürdü bu saatten sonra hisseyi götürecek haberde kalmadı doğan yönetimindeki. Karel yatırımcısını güzel paketlerdi. 10 günde 15 tl ilk hissede yaklaşık 4’5 tl para kazandılar