1 aydır dusuyoruz :)) yalandan teknik olarak tepki olarak bile çekmesi lazım.. baksana hala kıvranıyor
Printable View
Hala burdayız, iyi mi yaptık çok emin değilim ama :drunk:
Selamlar..
Europower'in %70'i 550 milyon TL ile degerleme raporunda var Oyak yatirimin. Europwer kendisinin degeri 785 milyon TL hesaplanmis indirgenmis nakit akimlari yontemiyle. Benim bundan onceki yorumlarimdan oyak yatirim raporunu bulabilirsiniz.
Benim europower halka arz degerleme beklentim 50-100 TL arasi. Tabii bunun gesan'a degerleme etkisi 5.5 milyar 11 milyar tl arasi olur.
Ustune halka arz sonrasi yasanacak artisi ekleyin.
Yukarida yazilanlar yatirim tavisyesi degildir.
bizim düşüş meşalesini yakan sasanın haftalık getirisi yüzde 23 bugün tavanın bir kademe altında .resmen piyasaya zehiri attı , kenara çekildi. keyifle izliyor. cefayı resmen gesan kontr çekiyor
Aslında hükümetin kurtuluşu burada, fakat bunu anlamıyor aptallar. Spk denetimleri maksimuma çıkarıp yatırımcıyı koruma adımları atacak. Sonrasında eşit dağıtımlı halka arzları çoşturup boşta duran dolar-altın gibi paraları şirketlere akıtacak vatandaş, para atıl kalmayacak. İso 500 şirketlerini en az %15 halka açacak, böylelikle şirketler vatandaşlara pay verecek. Min %30 temettü dağıtacak. Para altına dolara değil hisse paylarına akacak. Araba-ev vs vs yatırım olarak görülmeyecek. Zira atıl para nereye giderse oranın değerini anlamsız şişiriyor. Enflasyon anlamsız şişmeyecek. Şirketler ise arzlardan kazandığı nakit ile güçlü yatırımlar yapıp hedefleri büyütecek. Hem yatırımlar çoğalacak piyasa canlanacak hemde vatandaş oluşan zenginlikten pay alacak. Kazan-kazan sistemi çalışacak.