bu merkebe binecez başka yolu yok dostum...:kahkah: istediği kadar inatçı olsun..:) bu merkebe binecez ve atlar ile yarışacaz o kadar...
Printable View
fiyat 2,00 seviyelerinde iken kademelerde 2 bin 3 bin lotlar varken fiyat bu seviyelerde iken şaşırtıcı şekilde 20-70 bin lotlar var...son üç haftadır almak istiyordum ama kademelerde şimdi eskisi gibi bir kaç bin lotlar var ve ben 80-90 bin almaya kalksam tavan olabilir çekincesiyle hep erteliyordum...bilsem kademeler bu kadar doludur çoktan alırdım..hem de bilanço dönemini de beklemeden...
bu gün arkadaştan rica ettim bana kademeleri attı ancak o vakit görebildim...
Hic ama hic umudum yok en azindan 2018 icin tahtayi tutmak isteselerdi buraya getirmezlerdi ben umutlu degilim herkezin kendi karari bol sanslar
Moral bozukluğundan insan ekranlara da bakamıyor...abd kesin kararlı türkiyeye yaptırımları uygulayacak...şimdilik bakanlardan başladı ama bence asıl hedef tayip erdoğandır..kızım sana söylüyorum gelinim sen anla diyor...
Gariban bakanların ne malvarlığı olacak ki ?? abd sadece yaptırımlarda ciddi olduğunu göstermek istiyor...
ABD Haydutun tekidir, maşalarla(pkk,fetö vs.) yapamadığını direkt uygulama derdinde, dünya jandarmalığı konumunu kaybetmek istemiyor, ama yakındır o kaybedecek...
Bu piyasada bu duruş ancak tebrik edilir.