Printable View
Cemal nerede, bu akşam kayıp.. :kahkah: kobe zindanlarında değildir inşallah...
Alıntı: Originally Posted by guneysu Etma musti, bu saate, bizimde canımız çeker... sonra Gaya şişer..:yes: Yok abi cumaya kadar hızlı diyete devam :) Ama olsa şimdi ne yenir :)
Alıntı: Originally Posted by guneysu Cemal nerede, bu akşam kayıp.. :kahkah: kobe zindanlarında değildir inşallah... Dun gece sabaha kadar durdu , erkende ise gitti bugün pek görmedim :) Sabah whatsapp'adaydı.
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Yok abi cumaya kadar hızlı diyete devam :) Ama olsa şimdi ne yenir :) Yok demezdim, sofrada iyi gider... zaten et yediğim yok, 4 aydır... davşanlıda, dişimin kovuğundaki boşluk doldu...:vk:
Alıntı: Originally Posted by guneysu davşanlıda, dişimin kovuğundaki boşluk doldu...:vk: Tavsanli'da 1'er kilo et yediniz sanıyordum ben :yes:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Yusuf diye diye gece gece canim köfte , sucuk çekti :oleyo: O Yusufu gormem, sart oldu artik!
Alıntı: Originally Posted by guneysu Etma musti, bu saate, bizimde canımız çeker... sonra Gaya şişer..:yes: Gaya diyette, ekmegi bile kestim! :agla: O gobecik gidecek, kafam bozulmaya basladi! :bravo:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya O Yusufu gormem, sart oldu artik! :bravo: :bravo: :bravo: