Alamiorsan oy sendedir problem
Ikinci tur da dolar 7 olsa da yine alamazsin oy
Gercek . Tartismasiz.
Rakip chp ise erdogan yener
Printable View
80lerden 90lardan kalma basma kalip dusuncelerinizi bir kenara koyma vaktiniz coktan gecmis ancak surdurmeye devam etmekte isteklisiniz.
Mhpden İnceye oy gitmez diyenler. En cok Mhplilerin bulundugu is kollarindan birindeyim. İncenin o efsane konusmasini mest olarak dinleyen milyon mhpli var bu ülkede. Mhp secmeninin Evet - Hayir referandumundaki tavrini gormezden gelerek İnceye oy vermezler demek boş bir söylem. Aksenere oy verecektim ancak ben bir organ kili olmadigimdan siyasilerin soylemlerine dikkat ederim. Ve İnce durusuyla beni tavlamistir.
Ayaklari yere basan soylemleri vardir. Mhpliler chpye kolay kolay oy vermez. Bunun sebebi sol sag dan ziyade. Chpnin 24 chpsi olamamasidir. Fakat is baskanlik secimine geldiginde İnceyi gönülden destekleyeceklerine eminim. Eger olay birilerinin gitmesi ise secmen gereken cevabi zaten verir. İnceymis, Aksenermis, sagmis solmuş geçin.
Bakalim Tamam diyecek mi göreceğiz.
Bu arada gecen sabah eu dolar arbitraj yaptim euronun 5.20 seviye altina inmesi ile. Bugünkü endeks hareketi zaten dolarin yönünü az cok gosteriyor. Yarin endeks tamam mi devam mi yönü dolarin hizini belirleyecek bence. Bu siyasi gerilimde yukselen faizin bir ise yarayacagini düşünmüyorum. Çünkü gecmis ornekleri elimizde mevcut. Secim sonrasi artik onemli olan
2. Tura İnce kalırsa ilk yapması gereken Akşener ve Karamollaoğlu'nu başkan yardımcıları olarak atayacağını deklare etmesi ve üçünün 24 Haziran ile 8 Temmuz arasında ortak mitingler yaparak yarışa Millet ittifakı olarak devam ettiklerinin mesajını vermeleri.
Bu durumda büyük bir uzlaşma olacak ve geniş kitlelerin desteğini alacaklardır.
Akşener'in 2.tura kalması durumunda da benzer bir senaryo geçerli olmalıdır.
Tahminim ekran ambargosu devam ederse ikinci tura ince kalir.
Ikinci turda erdoğan rahat alir.
Cogunluk saglanamaz kasim gibi erken secim olur.
Bu sefer cb olmanin verdiği moralle erdogan tam gaz sahaya iner ve kasim da secimi alir 2015 deki gibi
Gorunen koy klavuz istemez.
Amaç maraza çıkarmak anladığım kadarı ile.
Bakın yukarıda başka bir haberi iliştirmişsiniz;
"Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Meral Akşener'in seçimler yaklaşırken Muharrem İnce'yi hedef alacağını iddia etti." içeriğindeki iddia bu.Ne bir kanıt ne bir akla dokunur açıklama. Sadece boguncu ve mikser bir işkembe-i kübradan sallama...
Sayın Akşener kaybedeceğini anladı, maraza çıkaracak :)
Benim gördüğüm ise sol Sayın İnceden beklenmeyen bir performası görünce Sayın Akşeneri rahatsız etmeye çabalıyor....
DAha önemlisi ittifakta bozgunculuk yapıp Sayın Erdoğanın ekmeğine yağ sürüyor....
QUOTE=realities;2241676]akşener tayyibin bir ton renk açığı
bugünkü yaptığı açıklama bile ne kadar kavgacı olduğunu gösteriyor..[/QUOTE]
Siyasete girmeyi hiç sevmem. Sizin yukarıdaki yazınızı gördüğümde; (burada red listemde olmayanları yazdıklarından iyi tanıdığımı düşünüyorum, kişilikleri dahil.) çok şaşırdım. Tanıyamadığımı düşündüm. Oysa ki özel ilgi alanlarımdan biri psikiyatri olması nedeniyle genelde yanılmadığımı bir çok kere gözledim.
Neden tanıyamadığımı düşündüm; Durduk yerde ittifak yapmış iki parti seçmeni dışından biri gibi bir mikserlik çabası sezinledim.
Gözümde böyle biri değildiniz. Son yazdıklarınıza kadar bu düşüncemi göz ardı ettim. Son yazdıklarınızla bir şeyler karalayım dedim...
En basitinden bir ekmeleddin olayının hatta daha vahiminin yaşanmasına engel olan sayın Akşener idi. Unutmayalım.
Uzun oldu; bu ahval ve şeraitte böyle konularla aradaki muhabbeti aşındırmanın anlamı yok.
Öncelikle taraflar belli. cumhur-millet
2 taraf var...
Saygılarımla....
Aksener olmasaydı senin o loser partin gul u aday gostermisti. Erdoğan ilk turda ezerek bitircekti isi